Alina Laufer, momente grele dupa ce a nascut prematur gemenii: fetita este bine, baietelul are probleme

/ / Modificat: 2021-02-19
Alina Laufer, momente grele dupa ce a nascut prematur gemenii: fetita este bine, baietelul are probleme

Alina Laufer, sotia omului de afaceri Ilan Laufer, trece prin momente grele dupa ce a nascut prematur, la 7 luni, gemenii conceputi cu ajutorul fertilizarii in vitro. Dupa cateva zile petrecute la Terapie Intensiva, Alina a vorbit despre starea bebelusilor.

”Fetele sunt nerabdatoare, baietelul are nevoie de ajutor din partea medicilor. El nu s-a adaptat la mediul extern. Astazi deja e ceva mai bine. Plutesc, e o minune sa-ti vezi copiii luptand pentru viata. Nu voi parasi spitalul pana cand ei nu vor fi in siguranta. Nu plec nici batuta acasa, nu am cum sa-mi parasesc puisorii. Jumatate de ora stau alaturi de ei, le spun sa lupte. Cand vezi copii prematuri te induiosezi, sunt niste mici luptatori. Doamna doctor a zis sa am rabadare. O sa-i scoatem de aici, mari si frumosi”, a declarat Alina Laufer, pentru Kanal D.

In urma cu cateva zile, Ilan Laufer a anuntat ca a devenit tatic de gemeni.”Am devenit dublu tatic! Alina a nascut in aceasta dimineata, iar acum cei mici se afla la incubator si Alina la terapie intensiva. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol si ma rog in continuare sa ii aiba in paza”, a scris Ilan Laufer pe 15 februarie, ziua cand sotia sa a nascut.

Ce probleme a intampinat Alina Laufer cu sarcina 

Alina Laufer a ajuns de urgenta la spital dupa ce membranele s-au fisurat la fetita. "Exista un pericol de infectie, pentru ca mi s-au fisurat membranele la fetita. Mi-au iesit leucocitele foarte bune, asta inseamna ca pot sa-i mai tin putin in burtica. Acum am o perfuzie, am nevoie de fier, pentru ca am hemoglobina scazuta, dar ma simt in siguranta si protejata aici in spital. Nu o sa pot reveni acasa pana nu nasc', spunea Alina Laufer pe 10 februarie.

Articole recomandate

Citeste si despre