Alina și Ilan Laufer nu isi vor boteza gemenii. Ce ritual vor face in schimb

/ / Modificat: 2021-05-08
Alina și Ilan Laufer nu isi vor boteza gemenii. Ce ritual vor face in schimb

Alina și Ilan Laufer au devenit din nou parinti in luna februarie. Alina a adus pe lume gemeni, un baietel si o fetita in urma unei nasteri premature, la 30 de saptamani. Micutii au nevoie de ingrijire la Terapie Intensiva si dupa aproape trei saptamani, Alina si bebelusii au putut pleca acasa. 

Copiii se simt bine, insa mai au nevoie de atentie medicala. Astfel ca Alina trebuie sa mearga la control cu cei doi micuti o data la 2 saptamani. 

“Am așteptat acești copii 9 ani de zile. Avem în continuare controale, am primit la externare o listă cu instrucțiuni. Trebuie să mergem la control oftalmologic o dată la 2 săptămâni, pentru că prematurii dezvoltă retinopatie, avem control neurologic, ecografii de șold. În cazul copiilor prematuri sunt o serie de controale ce trebuie respectate”, i-a povestit soția lui Ilan Laufer lui Cristi Brancu, la Exclusiv VIP.

Baietelul a facut hemoragie pulmonara in maternitate

Alina a marturisit ca nasterea prematura a marcat-o profund, mai ales ca baietelui sau a trecut prin momente grele. El a suferit o hemoragie pulmonara in maternitate.  

“Am fost să stau de vorba cu medicul și a trebuit să fiu foarte puternică. Chiar și medicul a spus că discuția asta grea, legată de starea de sănătate a copiilor, nu trebuie să fie purtată doar cu un părinte. Dar asta a fost situația. La un moment dat, Nathaniel s-a simțit mai bine după operație, l-au detubat și seara a venit medicul de gardă să îmi spună că a avut o nouă criză, a făcut hemoragie la plămâni și că trebuie intubat din nou. A fost groaznic”, își amintește Alina greutățile din maternitate.

Gemenii Alinei si ai lui Ilan Laufer nu vor fi botezati 

Alina a marturisit ca gemenii sai nu vor fi botezati. Asteapta doar sa faca circumcizia fiului lor, pentru că ei sunt evrei.

„Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei. Există tăierea împrejur pe care trebuie s-o facem pentru cel mic. Adică circumcizia pe care noi nu am făcut-o pentru că a fost mult prea mititel și nu am avut voie. Este ceva neobișnuit, toată lumea ne întreabă când o să fie botezul, iar noi nu avem. Oricum, acum nici nu ptea să facem vreo mare petrecere. O să facem însă un party cu prietenii și familia cand scăpăm de pandemie', a spus Alina la Exclusiv VIP, emisiunea realizată de Cristi Brancu, la Prima TV.

Vor sa plece in vacanta cu bebelusii 

Alina și Ilan Laufer au marturisit ca isi doresc sa plece in vacanta cu gemenii chiar daca au cateva luni. Au prins curaj dupa ce au facut o scurta excursie in Prahova, la parintii Alinei. 

„Am plecat cu cei mici. Am fost la părinții mei, în Prahova. Am vrut să vedem dacă ne descurcăm, au fost foarte cuminți și am căpătat curaj. Vrem să plecăm cu ei în vacanță, pentru că am stat foarte mult în spital și în casă. Suntem doi părinți fericiți, eu și Ilan ne sincronizăm perfect. Mă ajută la băiță și a făcut și o tură de noapte', a mai povestit Alina Laufer lui Cristi Brancu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre