Alina Ceusan pleaca impreuna cu copilul la Love Island. Cine se va ocupa de micutul Rock in Tenerife

/ / Modificat: 2023-08-24
Alina Ceusan pleaca impreuna cu copilul la Love Island. Cine se va ocupa de micutul Rock in Tenerife

Alina Ceusan este o femeie de succes, dar si o mama implicata. Creatoarea de continut a acceptat recent provocarea de a filma un nou proiect TV, pentru care este nevoie sa se deplaseze in Tenerife. Fiind vorba despre o perioada de aproximativ 2 luni departe de casa, influencera a facut deja planul pentru timpul in care va sta acolo.

Alina Ceusan nici nu concepe sa plece fara familia si fara echipa ei, dar mai ales fara fiul ei, in varsta de aproape 3 ani. Micutul Rock ii este alaturi de cand s-a nascut, iar Alina Ceusan l-a luat cu ea inca de cand era bebelus, iar ea filma pentru diverse campanii.

Acum, cand urmeaza sa plece in Tenerife, influencera a dezvaluit, intr-un interviu, ca isi ia si familia cu ea. Rock urmeaza sa implineasca 3 ani in septembrie, asa ca Alina Ceusan i-a cautat deja gradinita acolo si s-a interesat si cu privire la activitati extra-curiculare pentru micut. Intr-un interviu pentru Playtech.ro, Alina Ceusan a povestit ca Rock va merge la gradinita acolo si ca este sigura ca va invata si spaniola, cat timp vor locui acolo.

„Stiti bine ca eu si Rock am fost impreuna de cand s-a nascut, peste tot, in toate proiectele. Cred ca primul lui zbor a fost la 2 luni pentru o campanie in Bucuresti. Mergem impreuna si de data asta, vom pleca impreuna si timp de 2 luni vom locui in Tenerife. Deja i-am cautat si gradinita acolo, cursuri de inot, engleza stie deja, iata ca l-a ajutat aceasta pregatire si, cu siguranta, o sa invete si spaniola cat stam acolo. Mergem impreuna cu familia, cu echipa. Suntem o echipa mai mare si din zona de productie de online, de pe net, ale noastre si fara ei nu as putea sa fac tot ceea ce fac si bineinteles pe Rock trebuie sa il am alaturi. Face 3 ani pe 15 septembrie”, a povestit ea, pentru sursa mentionata.

Alina Ceusan va avea parte de un ajutor de nadejde

Asistenta ei va fi cea care il va duce si il va lua de la gradinita pe Rock si va petrece timpul cu el, atunci cand mama lui va fi la filmari. Cat despre bona, influencera a spus ca nu are in momentul de fata o bona si ca se bazeaza doar pe asistenta ei pentru ajutor.

„Nu mai avem bona in momentul de fata, dar va fi cu mine asistenta mea, Bianca, ea se va ocupa si de Rock, il va duce la gradinita si in zilele libere vom fi impreuna suta la suta”, a mai spus influencera.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alina ceusan Copil Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre