Alina Ceusan a nascut dupa 12 ore de travaliu

/ / Modificat: 2020-09-15
Alina Ceusan a nascut dupa 12 ore de travaliu

Alina Ceusan a devenit mamica pentru prima oara marti, 15 septembrie. A adus pe lume un baietel perfect sanatos, dupa un travaliu de 12 ore si o cezariana de urgenta. 

Alina a postat pe contul sau de Instagram si prima imagine cu bebelusul 

“Douasprezece ore de travaliu, o ora de impins. Rezultatul: bebelus Rock Tisha 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte catre el: «Deci tu ai fost tot acest timp, inauntru»”, a scris celebra bloggerita pe contul de socializare. Alina Ceusan face parte din linia intai a influencerilor autohtoni, iar publicul a cunoscut-o mai bine in emisiunea "Asia Express", de la Antena 1, unde a participat alaturi de buna ei prietena, Carmen Grebenisan.

S-a casatorit la Castelul Banffy, in Cluj

Alina Ceausan este casatorita cu Raul Tisa, care a cerut-o in casatorie de doua ori. Prima data, Alina a fost nehotarata si a intarziat sa ii ofere un raspuns clar. A doua oara, dupa mai bine de 6 ani de relatie, Raul a cerut-o de sotie intr-un mod inedit: a ascuns inelul intr-o inghetata. Nunta a avut loc in anul 2019, la Castelul Banffy, in Cluj, unde cei doi au avut parte de o petrecere de vis si au sarbatorit dragostea alaturi de sute de invitati. 

Sursa: click.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre