Alice Peneaca, insarcinata in 7 luni. Imagini cu burtica de gravida

/ / Modificat: 2023-05-11
Alice Peneaca, insarcinata in 7 luni. Imagini cu burtica de gravida

Mai sunt doar doua luni pana cand Alice Peneaca va deveni mama. Vedeta poarta in pantece o fetita, iar ea si partenerul sau, Dragos Caliminte, sunt in culmea fericirii. Cum comunitatea sa de pe retelele de socializare este mare, modelul a facut publice cateva imagini cu ea, cu burta de gravida la vedere.

Alice Peneaca si-a pastrat silueta chiar si in timpul sarcinii. Cum se mentine in forma

Chiar daca este insarcinata in sapte luni, Alice Peneaca le-a aratat tuturor ca nu s-a ingrasat foarte mult, reusind sa isi pastreze silueta. Sarcina a decurs fara probleme, fapt datorita caruia ea poate avea multe activitati, printre care chiar si mersul la sala. Vedeta respecta cu strictete rutina de antrenament si nici alimentatia nu si-a schimbat-o foarte mult. Se vede cu ochiul liber sa nu s-a ingrasat prea tare! Imaginea postata este chiar de la sala, acolo unde Alice poarta o bustiera si colanti, iar burtica de gravida este lasata la vedere in toata splendoarea.

"Fac Pilates la acelasi studio unde faceam si inainte de sarcina. Ma simt foarte bine, vom avea o fetita pe care o asteptam cu toata dragostea. Amandoi suntem extrem de fericiti si entuziasmati. Dumnezeu este foarte generos cu noi! Nu am pofte, mananc la fel ca inainte. Este o sarcina usoara. Sunt in 5 luni acum", spunea Alice Peneaca pentru click.ro.

In prezent, Alice Peneaca formeaza un cuplu cu Dragos Caliminte, alaturi de care va deveni si mama. In trecut, fotomodelul a fost casatorit cu Bobby Paunescu. Au divortat dupa trei ani de casnicie, in 2018. Relatia cu Dragos a fost oficializata anul trecut. El este un cunoscut antreprenor din Constanta, cu afaceri in domeniul digital. 

FOTO: bzi.ro, viva.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedeta Actrite, actori, cantareti Burtica

Articole recomandate

Citeste si despre