Alice Cavaleru si Vladimir Draghia au povestit cum au aflat ca vor deveni parinti pentru a doua oara

/ / Modificat: 2022-04-09
Alice Cavaleru si Vladimir Draghia au povestit cum au aflat ca vor deveni parinti pentru a doua oara

Alice Cavaleru si Vladimir Draghia urmeaza sa devina parinti pentru a doua oara. Cei doi erau in vacanta, in Thailanda cand testul a iesit pozitiv.

Aflata la a doua sarcina Alice a povestit in timpul emisiunii Teo Show ca totul este foarte diferit fata de prima sarcina. Mai mult, tanara s-a confruntat si cu probleme de sanatate inca de la inceputul sarcinii.

Vladimir Draghia a dezvaluit ca, de data aceasta, sarcina nu a fost una intamplatoare. O planificau de ceva timp, dar s-a lasat asteptata. 

“N-a fost intamplator, de data asta (…), ajunsesem sa ne dorim destul de tare inca un copil, cam de un an de zile. Noi credem ca are cumva legatura cu stresul, infertilitatea. Imediat ce am putut sa ne relaxam putin s-a imtamplat minunea. Am rezolvat-o si pe asta in ianuarie, mi-am luat o grija”, a spus Vladimir Draghia in cadrul emisiunii Teo Show, potrivit viva.ro.

Alice si Vladimir au povestit ca se aflau in vacanta cand au aflat vestea cea mare.

“Eram in Thailanda cand am aflat, mi-am facut un test! Mancam numai mancare thailandeza si dupa ce am aflat, cam la trei zile, s-au instalat greturile si n-am mai putut sa mananc nimic”, a dezvaluit Alice Cavaleru.

Alice Cavaleru, probleme de sanatate in timpul sarcinii

A doua sarcina nu este la fel de usoara pentru Alice Cavaleru, cum a fost prima. Sotia lui Vladimir Draghia s-a confruntat cu greturi pe tot parcursul zilei, dar si cu alte probleme mult mai grave.

“16 saptamani are bebe in burtica. S-a tot lasat asteptat, dar pe mine m-a invatat viata ca toate se intampla la timpul lor. Desi aveam senzatia ca stiu deja ce ma asteapta, am aflat ca daca in prima sarcina a fost usor, nu inseamna ca o sa te simti la fel de bine si la a doua.

Mi-a fost greata zi si noapte TOT trimestrul 1. Eram in Thailanda, in vacanta, cand am aflat de sarcina, iar la trei zile s-a instalat greata si starea de rau. Am mancat non-stop pentru ca doar asa imi trecea senzatia de greata.

Mancam la 2 noaptea, dormeam doua – trei ore si ma trezeam din cauza greturilor, rontaiam ceva si ma culcam la loc… si tot asa, pe timpul zile, mancam la doua – trei ore. Groaznic.

Daca pana sa aflu de sarcina, am mancat thailandez si indian chiar si la micul dejun, dupa ce au inceput greturile, abia am reusit sa-mi gasesc mancare cat mai „curata”, fara gusturi sau mirosuri intense. Am mancat de foarte multe ori din meniul pentru copii.

In trimestrul al doilea greturile s-au diminuat considerabil. Acum imi este greata cand si cand, dar intensitatea nu mai este la fel de mare. Vreau sa ma intorc putin la partea cu Thailanda pentru ca lucrurile nu s-au oprit la greturile specifice in sarcina.

Cand sa plecam (eram efectiv cu bagajele facute la usa) am iesit pozitiva si a trebuit sa stau in carantina in camera. Si mai groznic! Partea asta m-a demoralizat cel mai tare pentru ca abia asteptam sa ajung acasa.

Apoi, cand am ajuns acasa eu si Zora am fost racite o luna si ceva. N-am putut sa iau mai nimic, iar simptomele m-au tinut o vesnicie. Aveam zile cand eram mai bine si apoi paream mai racita ca niciodata. 

Raceala Zorei a culminat cu bronsiolita aia urata care m-am stresat tare… dar am trecut peste cu bine. Cam asta ar fi de povestit despre primul trimestru de sarcina. Total diferit de cum a fost in prima sarcina. Imi amintesc greturile, dar nu au fost nici pe jumatate ca acum.

Si nici nu ma faceau sa mananc, ci din contra: nu puteam manca din cauza lor. 
Legat de burtica, sa stiti ca nu este asa mare mereu. Sunt zile in care abia se vede. Din acest motiv, am mancat un sendvis imens inainte de sedinta foto”, a povestit Alice Cavaleru pe contul de Instagram.

Alice Cavaleru isi doreste sa nasca natural

In cadrul emisiunii Teo Show, Alice Cavaleru a declarat ca desi a avut probleme in timpul sarcinii isi doreste sa nasca natural. 

“Pe Zora am nascut-o natural, la 37 de saptamani, ca si-a dorit sa vina mai devreme, iar acum as vrea sa nasc tot natural”, a concluzionat aceasta, potrivit sursei citate. 

FOTO: facebook.com/vladimir.draghia

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre