Alex Dima a vorbit pentru prima data despre copiii sai: „Un copil iti da scop sa vii acasa”

/ / Modificat: 2023-05-10
Alex Dima a vorbit pentru prima data despre copiii sai: „Un copil iti da scop sa vii acasa”

Alex Dima este cunoscut din postura de jurnalist, insa in ceea ce priveste viata personala, a fost tot timpul rezervat in detalii. Atunci cand nu apare la Pro TV, jurnalistul se dedica total familiei sale, iar de curand a cumparat o casa la tara, unde se retrage atunci cand are nevoie de liniste si relaxare. Recent, reporterul de la „Romania, te iubesc” a fost invitat in podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit si despre familie.

Alex Dima este, de aproape un an, tata de doi copii. El are o fata adolescenta, dintr-o relatie anterioara, si un baiatel in varsta de 10 luni. Jurnalistul a declarat ca cei doi copii dau sens vietii sale si ca nu si-ar mai imagina viata fara ei. Desi diferenta de varsta este destul de mare intre frati, iar bebelusul a venit pe lume cand sora lui avea 13 ani, Alex Dima spune ca marirea familiei nu a schimbat deloc dinamica lucrurilor si nu a bulversat nimic, din fericire.

„E tare fain. Un copil, intr-o casa, iti aduce rotunjime pe la toate colturile. Si, Slava Cerului, ca nu ne-a bulversat, fiica-mea se bucura din plin, adica nu i-a intors ei clepsidra in vreun fel. Un copil iti da sens, iti da scop sa vii acasa”, i-a spus jurnalistul lui Mihai Morar, in podcastul „Fain si simplu”.

Si-a refacut viata dupa pierderea sotiei

Alex Dima are, asadar, o fata in varsta de 14 ani, dintr-o casatorie anterioara. Mama fiicei sale a murit din cauza unei boli nemiloase, cand fetita era foarte mica, iar Alex Dima a ramas sa o creasca singur. In urma cu cativa ani, jurnalistul si-a refacut viata, iar in prezent are si un baietel alaturi de partenera sa. Reporterul de la Pro TV a povestit, in trecut, cum si-a cunoscut actuala partenera si cum au ajuns sa formeze un cuplu.

„Sunt de aproape 6 ani cu Georgiana (n.r. povestea in urma cu 2 ani). Nu am cunoscut-o in aeroport, am vazut-o in aeroport. Eram la un eveniment la Timisoara si ea tot asa, cu treaba pe acolo si cand am ajuns la aeroport am sesizat-o. Am vazut la check-in, m-am tot uitat dupa ea. Cred ca si ea dupa mine, adica, mi-a spus ca m-a remarcat. Am avut un contact, iar cand am ajuns la filtru, aproape de poarta, de fapt acolo s-a intamplat, cumva a fost obraznica si s-a bagat in fata mea”, povestea Alex Dima, in urma cu 2 ani, in podcastul „Acasa la Maruta”.

Dupa cateva luni, cei doi s-au intalnit la un eveniment caritabil, iar de atunci au inceput sa scrie povestea lor de dragoste. Alex Dima isi aminteste ca la prima intalnire au mancat fasole, fiind in perioada in care el suferea de o afectiune gastrica.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tata copii

Articole recomandate

Citeste si despre