Adriana Stere, insarcinata pentru a cincea oara: "Este o sarcina cu risc"

/ / Modificat: 2020-10-22
Adriana Stere, insarcinata pentru a cincea oara:

Prezentatoarea TV Adriana Stere este insarcinata pentru a cincea oara. Realizatoarea TV a facut anuntul pe pagina sa de socializare, unde a postat o imagine cu sase ace de siguranta, care reprezinta familia sa: cei patru copii si sotul. 

ace siguranta

Bebelusul care urmeaza sa vina pe lume este o fetita, iar prezentatoarea TV, insarcinata in luna a patra, a anuntat ca isi cauta o locuinta mai mare tinand cont ca va sosi in familie un nou membru. 

"BREAKING NEWS!!!Cautam apartament cu 4 camere sau casa in cartierul Berceni. Sa fie putin roz”, a transmis Adriana Stere.

„E cel mai dorit copil. S-a intamplat dupa doi ani de eforturi. Este o fertilizare, nu prima incercare, dar cea norocoasa. insa, este o sarcina cu risc. Eu stiu sa fac cel mai bine stiri si copii! Poate stiati ca aripa tanara’ de la mine de acasa inseamna deja trei baieti si o fetita… Ei bine, va anunt ca, de cateva luni, vin in stiri la pachet’ cu o bebelusa, foarte dorita si mult asteptata.Doar cativa prieteni si echipa noastra de medici au stiut ca Adriana e, mai nou, doi-in-unu.

Dar acum… puiul nostru e breaking news! Iris a fost un vis delicat si tarziu, si a devenit o dovada ca exista minuni, chiar daca sunt facute de oameni. Copilasul nostru cu numarul 5 si-a croit drum intr-o vreme in care lumea, asa cum o stim, a inceput sa dispara. Am purtat-o cu mine discret, ca pe un secret ca in noi mereu creste speranta si ca lupta nu e pierduta. Si, pana se naste, bulgarasul de viata imi va fi aliat in a-i ajuta pe oameni sa inteleaga ce important e sa aiba grija de ei. Daca eu si familia mea am putut, poate oricine!",  a spus Adriana Stere pentru depici.ro.

Articole recomandate

Citeste si despre