Adriana Bahmuteanu isi vede copiii doua weekenduri pe luna

/ / Modificat: 2021-02-23
Adriana Bahmuteanu isi vede copiii doua weekenduri pe luna

Realizatoarea TV Adriana Bahmuteanu a avut de-a lungul timpului o relatie tensionata cu tatal copiilor sai, Silviu Prigoana.

In 2019, prezentatoarea TV a pierdut custodia copiilor sai, care in prezent locuiesc cu tatal lor. Adriana isi vede copiii, Eduard (11 ani) si Maximus (13 ani), doua weekenduri pe luna. Vedeta a marturisit ca s-a obisnuit cu acest program de vizite. 

„Eu nu i-am cerut bani lui Prigoana niciodata. Faptul ca esti mama nu-ti da dreptul sa ai drepturi depline asupra copilului. Daca Prigoana nu ma aducea pe marginea prapastiei, eu nu-mi dadeam seama ca trebuie sa ma schimb ca om, sa ma maturizez. Eu vreau sa am doi copii echilibrati, daca vor sa stea la ta-su, atunci sa stea!”, a declarat Adriana Bahmuteanu, in emisiunea Xtra Night Show.

Adriana Bahmuteanu a avut 200 de procese cu Silviu Prigoana, din care in prezent mai are doar doua, unul pentru domiciliul copiilor si altul pentru programul de vizitate al acestora.

Silviu Prigoana, acuzatii grave la adresa Adrianei Bahmuteanu 

Scandalul s-a reaprins intre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana in toamna anului 2019, cand afaceristul a depus, la instanta, o serie de filmari care o puneau intr-o lumina foarte proasta pe fosta lui sotie.

„Au venit copiii in vacanta si, cand am verificat telefoanele copiilor, am gasit o filmare. De fapt, doua filmulete a cate un minut, in care baiatul cel mare era legat de maini si de picioare si era torturat de mamica lui care statea peste el. Copilul urla cat il tinea gura si celalalt copil il filma. Filma scena respectiva, adica unul avea o tortura fizica si celalalt tortura psihica, sa-l vezi pe fratele tau cum este legat, torturat si umilit”, a declarat Prigoana.

Articole recomandate

Citeste si despre