Adelina Pestritu, impresionata de fiica ei. Gestul superb pe care l-a facut Zeny

/ / Modificat: 2023-03-27
Adelina Pestritu, impresionata de fiica ei. Gestul superb pe care l-a facut Zeny

Adelina Pestritu este tare mandra de fiica ei si se pare ca deja ii calca pe urme. La fel ca mama ei, Zenny este pasionata de moda, asa ca micuta se poate lauda si ea cu un dressing impresionant. 

Cu toate acestea, Zeny a invatat ca trebuie sa imparta, de aceea a hotarat sa isi doneze hainele pe care nu le mai poarta. Gestul a impresionat pe Adelina Pestritu, care este tare mandra ca fiica ei. 

O dovadă în acest sens o reprezintă chiar imaginea publicată recent de vedetă în online, acolo unde le-a arătat tuturor că micuța a umplut un geamantan cu haine și încălțări pentru a le dona:

”Zeny își pregătește hainele și încălțările pentru a le dona copiilor de la asociație”, a scris Adelina Pestrițu, pe pagina sa de Instagram.

In urma cu cateva saptamani, Adelina Pestritu a trecut prin momente de panica dupa ce fiica ei s-a imbolnavit grav. 

„Când ești părinte ajungi de la extaz la agonie în mai puțin de o secundă și ai da tot ce ai pentru sănătatea copilului tău. A fost o săptămână grea pentru noi, dar acum totul este stabil. În curând plecăm acasă.

‘Totul a început de la o simplă tuse. De asta vreau să trag un semnal de alarmă și să vă explic cum am ajuns noi la spitalizare… Ne-am prezentat la camera de gardă, am mers să ne asigurăm că îi administrăm un sirop potrivit. Pentru că știți că dacă îi dați un sirop pentru tuse productivă și ea este seacă sau invers puteți să îi agravați situația copilului. (…) Ne-a recomandat să facem o radiografie pulmonară”, a spus Adelina Pestrițu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu fetita Adelina pestritu Vedete copii Copii celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre