Adelina Pestritu, despre fiica sa: "O sa ii pun pe tava tot ce isi doreste"

/ / Modificat: 2019-04-16
Adelina Pestritu, despre fiica sa:

Adelina Pestritu este o mamica fericita. Fetita sa, Zenaida, in varsta de 8 luni nu-i face probleme atunci cand vine vorba de mancare. Micuta mananca tot ce-i gateste mama sa.

"Mananca foarte bine, este foarte pofticioasa, foarte mancacioasa, nu avem niciun fel de problema din acest punct de vedere. Pe langa mancare bea si lapte", a spus Adelina Pestrita pentru Perfecte.ro.

Foto:Ciao.ro

Fosta prezentatoare a povestit ca are timp suficient sa petreaca cu fiica sa, dar o mai lasa si in grija bunicilor pentru ca nu vrea sa fie dependenta de parinti. Adelina a spus ca nu-si va obliga fetita sa urmeze o cariera pe care nu si-ar dori-o.

"O sa ii pun “pe tava” tot ceea ce isi doreste si daca o sa vedem ca are inclinatii catre un anumit domeniu, cu siguranta o sa plusez si o sa o ajut cu tot ce o sa aiba nevoie. Dar daca ea isi doreste sa dezvolte un business care e departe de showbizz, cu siguranta o sa o sustin si o sa o incurajez", a mai declarat Adelina.

Se pregateste pentru nunta

Adelina Pestritu se va casatori cu tatal fetitei sale, Virgil Steblea, pe data de 20 iulie. Fosta prezentatoare a pus la punct detaliile de organizare, dar are ceva batai de cap cand vine vorba de rochia de mireasa.

"E foarte greu momentul asta pentru mine pentru ca inca nu m-am decis ce model de rochie voi purta la nunta. Inclin mai mult spre modelul de printesa, imi place. Este o zi care ar trebui sa fie atat de atent organizata si cu atat de mult bun gust, cu decenta, chiar daca este vorba de o petrecere la care ne vom distra si poate ne vom arunca pantofii spre dimineata. Eu sunt convinsa ca decenta este cu siguranta apreciata, mai ales ca aceasta zi are o implicare si religioasa", a mai spus Adelina Pestritu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu Adelina pestritu fetita Adelina pestritu crestere copil

Articole recomandate

Citeste si despre