Adelina Pestritu, despre al doilea copil: "Da, as putea fi insarcinata"

/ / Modificat: 2020-06-22
Adelina Pestritu, despre al doilea copil:

Adelina Pestritu si-a indeplinit dorinta la care visa demult. Se muta in casa noua, la curte. Aceasta schimbare are legatura cu faptul ca fost prezentatoare vrea sa isi mareasca familia si sa mai faca un copil. Si are nevoie de mai mult spatiu.

Se pare ca izolarea, in contextul pandemiei de coronavirus, a fost benefica in acest sens. Adelina Pestritu a dat de  inteles ca este posibil sa fie insarcinata pentru a doua oara.

Vedeta a facut anuntul in direct.

"Ne-am dorit sa fim patru dupa izolare. Inca nu am facut testul, dar da, as putea fi insarcinata. Dorinta asta de a ne mari familia ne-a determinat sa muncim mult la ea. Soacra mereu ne zice sa facem un fratior sau o surioara, pentru ca Zenaida trebuie sa aiba cu cine sa se joace, trebuie sa aiba pe cineva," a marturisit  Adelina Pestritu la Digi24.

Adelina Pestritu, influencerul anului In Romania

Adelina Pestritu a fost desemnata cel mai bun influencer din Romania, in anul 2019, la gala locala a premiilor E! People Choice Awards. Datorita premiului obtinut, vedeta a participat la gala internationala de la Los Angeles, alaturi de celebritati din toata lumea, cum ar fi  Kim Kardashian.

"Multi ma tot intreaba: tu ce faci toata ziua, doar poze si filmari? E un job full time, nu e atat de simplu. Nu am un salariu fix, implicarea imi aduce bani. Intr-o luna pot castiga mai mult, alteori mai putin. Eu pot sa tolerez critici, dar sa fie expuse civilizat," a mai spus ea, potrivit sursei citate.

Adelina Pestritu (32 ani) este casatorita cu Virgil Steblea din iulie 2019 si au impreuna o fetita, in varsta de doi ani.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu Casa noua Adelina pestritu sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre