Adelina Pestritu, decizie radicala in privinta fiicei sale: "Vreti sa fie un soc"

/ / Modificat: 2021-06-01
Adelina Pestritu, decizie radicala in privinta fiicei sale:

Adelina Pestritu a decis in urma cu cateva luni sa nu mai publice nicio imagine cu fetita ei pe retelele de socializare. Dupa ce ii facuse micutei chiar un cont special pe Instagram, Adelina a sters toate pozele cu Zeny din mediul online. 

De Ziua Copilului, bruneta i-a organizat fetitei sale o petrecere, cu Minnie si Mickey, prajituri si multe baloane. A publicat cateva imagini pe Facebook si Instagram, insa fanii au remarcat ca lipseste sarbatorita din imagini si au intrebat-o pe Adelina unde este micuta. 

Fanii au taxat-o imediat: „Vreti sa ascundeti fata, ca sa fie un SOC cand o veti arata mai tarziu!!! Destepti oameni, protejati identitatea”, i-a scris un internaut.

adelina pestritu

Adelina a reactionat imediat si a explicat din nou de ce nu mai publica imagini cu Zeny. 

Dragii nostri, va raspund prin acest comentariu tuturor celor care ati intrebat de Zeny, desi am mai spus asta de cateva ori. Impreuna cu Virgil, am decis sa n-o mai postam pe retelele de socializare. Daca pe viitor vom lua o alta decizie, veti afla primii. Multa dragoste pentru voi si „La Multi Ani” pentru toti copiii”, a scris Adelina Pestritu.

adelina pestritu

Ati decis impreuna? Sau ti-a spus el ca nu ii place sa o postezi? Sper sa nu deranjeze intrebarea mea, dar la cat esti de activa pe retelele de socializare sunt sigura ca tu ai prefera sa o postezi...este doar o simpla intrebare, si doar o parere? La multi ani lui Zeny, a scris un alt fan al brunetei. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre