Adela Popescu, speriata inainte de nastere: "Asta inseamna ca n-ai voie sa-ti vezi copilul"

/ / Modificat: 2021-06-03
Adela Popescu, speriata inainte de nastere:

Adela Popescu a marturisit zilele trecute, pe retelele de socializare, ca este putin speriata inainte de cea de-a treia nastere.

Actrita se teme de situatia epidemiologica actuala si a marturisit ca in aceasta perioada, inainte de nastere, ii este frica de infectia cu coronavirus. Din acest motiv a decis sa se izoleze in urmatoarele saptamani, pana cand va naste. 

”In primul rand, acum ma preocupa foarte tare chestia cu COVID-19. Nu atat ca m-as putea imbolnavi, cat ca protocolul, in clipa in care te internezi si esti pozitiva, presupune sa fii mutata la o maternitate de suport COVID. Asta inseamna ca nasti cu medicul de garda si n-ai voie sa-ti vezi copilul, nu stiu daca o saptamana sau doua, ceea ce, cumva, nu e chiar o bucurie. De-asta am spus ca ar fi ideal ca in ultimele doua saptamani, cel putin, sa ma cam izolez”, a declarat Adela Popescu.

”Intr-adevar, am inceput sa am si mari emotii pentru nastere pentru ca, daca la prima mi s-a parut ca a fost complicat si dureros, dar m-am gandit ca a fost o intamplare, la a doua m-am dus mult mai relaxata si a fost chiar mai greu. Acum, a treia oara, am o certitudine ca va fi foarte greu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre