Adela Popescu si Radu Valcan, probleme cu copiii dupa ce s-au intors din vacanta

/ / Modificat: 2024-01-04
Adela Popescu si Radu Valcan, probleme cu copiii dupa ce s-au intors din vacanta

Adela Popescu, Radu Valcan si cei trei copii ai lor au profitat din plin de luna decembrie si au fost plecati in doua vacante de vis. Daca in prima parte a lunii au fost in Laponia, sarbatoarea Craciunului au petrecut-o la caldura. Cei cinci au dat zapada si hainele groase pe plaja si costume de baie si s-au bucurat de soare intr-o destinatie care le place foarte mult: Thailanda.

Cele doua vedete si copiii lor s-au intors in tara chiar cu o zi inainte de Revelion, iar schimbarea de program si de fus orar si-a pus amprenta asupra lor. Adela Popescu si-a obisnuit fanii de pe retelele de socializare sa ii tina la curent cu tot ce se intampla in viata ei si nu face un secret din provocarile cu care se confrunta in viata de mama.

Astfel, dupa intoarcerea in tara, cei mici s-au dat peste cap cu somnul, astfel ca au inceput sa se trezeasca dupa fusul orar din Thailanda. Desi dureaza cateva zile readaptarea la ora locala, faptul ca cei mici s-au trezit pe rand, inclusiv la 3 noaptea sau la 5 dimineata a epuizat-o pe vedeta. Adela Popescu tine foarte mult la odihna, dar si la programul de somn al celor mici. Toti cei trei copii ai ei au o rutina de somn bine pusa la punct si se culca foarte devreme seara, in general. Astfel ca acum, cand programul lor este dat peste cap, sunt dezorientati atat cei mici, cat si parintii lor.

"Cand eram mica ai mei categoric nu mi-au facut un program pe somn. Adormeam pe canapea in sufragerie cu musafirii gramada, in poala mamei la vreo nunta in sat, desigur, si in patul meu, dar nu dupa un program fix. Practic adormeam cand mi se facea si unde mi se facea somn. Si mi se facea, normal, ca asa sunt copiii, trag de ei pana nu mai pot, extrem de tarziu. Ce vreau sa spun cu asta: Am o relatie cu somnul buna. O asociere de placere cumva. E placut sa adormi cand simti ca ti-e foarte somn. Pentru ca de sase ani nu am mai dormit o noapte legata, de ceva timp dorm in timpul zilei. Uneori o ora, uneori 30 minute, uneori chiar si zece cand fug miseleste in dormitor spunand ca trebuie sa impachetez hainele in dulap", spunea actrita, in urma cu ceva timp, despre propriile obiceiuri de somn.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu copii Vacanta copii.

Articole recomandate

Citeste si despre