Adela Popescu si-a cumparat casa mai mare: "Vom dormi tot claie peste gramada!"

/ / Modificat: 2019-11-22
Adela Popescu si-a cumparat casa mai mare:

Pentru ca s-a marit familia, Adela Popescu si sotul sau, Radu Valcan, au decis sa-si cumpere o casa mai spatioasa pentru cei doi baietei ai lor. Zis si facut! Si-au cumparat o casa noua, iar in ianuarie prezentatoarea anunta ca in vara se va intampla marea mutare. Numai ca nu a fost asa, pentru ca noua locuinta nu a fost gata, insa spera sa sarbatoreasca Craciunul in casa noua.

Desi locuinta va fi mult mai mare, copiii vor dormi ca si pana acum cu parintii. Vedeta a dezvaluit motivul pentru care Alexandru, baiatul cel mare, nu va dormi singur din prima clipa.

"Inca se lucreaza intens la casa. Eu imi doresc ca in perioada Craciunului sa reusim sa ne mutam, dar nu ne grabim, pentru ca avand doi copii mici nu putem sa ne mutam acolo cand lucrurile nu sunt inca gata. Nu vrem sa fie santier, trebuie sa fie totul pus la punct. Da, fiecare copil va avea camera lui, dar probabil vom dormi tot claie peste gramada ca acum. Ne-a fost recomandat ca in momentul in care se face o schimbare mare pentru copil, pentru Alexandru, pentru cael este cel mai consient dintre cei doi. Intr-o casa noua sa nu schimbi si ritualul de somn, adica sa nu-l muti singur intr-o camera, pentru ca vor fi foarte multe schimbari. Vom trece de acomodare impreuna, iar probabil la anul il vom muta in camera lui,"  a declarat Adela Popescu.

"Imi doresc sa-i crestem uniti"

Actrita a mai dezvaluit ca Alexandru ii mai da uneori batai de cap pentru ca este gelos pe fratiorul sau.

"Alexandru are momente cand e gelos pe Andrei. Se supara cand ii ia jucaria, dar nu peste masura. Soacra mea a facut o gluma cand l-a vizitat si l-a intrebat: vrei sa-l luam noi pe Andrei acasa, iar el a zis ca nu, ca e fratiorul lui. Nu ar vrea sa scape de el cum am mai auzit cazuri. Imi doresc sa-i crestem uniti," a mai spus vedeta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu

Articole recomandate

Citeste si despre