Adela Popescu si-a botezat baietelul. Tortul a fost decorat tortul bebelusului

/ / Modificat: 2019-05-06
Adela Popescu si-a botezat baietelul. Tortul a fost decorat tortul bebelusului

Adela Popescu si Radu Valcan si-au botezat cel de-al doilea baietel, pe Andrei. Parintii nu au fost lipsiti de emotii, desi au mai trecut prin aceasta experienta.

In dimineata zilei de duminica, Adela si-a anuntat prietenii de pe retelele de socializare de ziua importanta pe care urma sa o traiasca.

"Cei mai fericiti. ❤️ #botezandrei #fiulnostru," este mesajul cu care Adela Popescu a insotit fotografia in care apare alaturi de sotul ei.

Adela Popescu a atras toate privirile datorita tinutei pe care a purtat-o. Vedeta a fost imbracata intr-o rochie neagra cu buline albe si multe volane.

adela popescu

Dupa terminarea slujbei de la biserica, fericitii parinti alaturi de familie si prietenii apropiati au mers sa sarbatoreasca intr-un restaurant din cochet din Herastrau. Au fost prezente in jur de 80 de persoane, printre care Dana Rogoz, Elena Gheorghe, Cove, Cabral, Laura Cosoi si sotul acesteia.

adela-popescu-locatie-botez

Tortul a fost cu totul special, pentru ca a fost ornat cu figurine din martipan in forma de ardei, morcov si vanata. Parintii au dezvaluit ca legumele ii reprezinta pe ei si pe copii: ardei gras (Andrei), ardei capia (Alexandru), vanata (Adela) si morcov (Radu). Chiar si invitatia la botez si panoul foto au fost desenate cu astfel de simboluri, iar briosele au avut figurine cu ardei iuti.

tort

Adela Popescu este casatorita cu prezentatorul de televiziune Radu Valcan din anul 2015. Cei doi au impreuna un baietel in varsta de 4 ani, Alexandru. Aceasta a devenit mamica pentru a doua oara in luna decembrie a anului trecut.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu Adela popescu botez Adela popescu copii

Articole recomandate

Citeste si despre