Adela Popescu s-a laudat cu fiul ei pe internet, dar a devenit tinta criticilor. Cum a reactionat vedeta

/ / Modificat: 2018-11-19
Adela Popescu s-a laudat cu fiul ei pe internet, dar a devenit tinta criticilor. Cum a reactionat vedeta

Batista bebelusului, dispozitivul folosit pentru a curata nasul copilului care nu stie sa-l sufle singur, este cosmarul multor mamici. Si asta din cauza ca micutii se sperie si il accepta foarte greu.

Adela Popescu se poate considera o mamica norocoasa. Dupa mai multe incercari, fiul ei, Alexandru, in varsta de 2 ani si jumatate s-a obisnuit si tine singur dispozitivul atasat la aspirator. Actrita s-a laudat pe facebook cu isprava fiului sau, dar a devenit imediat tinta atacurilor.

Cel mai dur a fost un barbat care a acuzat-o pe vedeta ca nu are grija de copil.

”De ce nu te ocupi de copil? Cu aspiratorul? Pe bune? Si eu am copii dar aaa ceva nu pot sa concep. Ce faci toata ziua? Pe bune? In afara de Facebook, mai stii ceva?” a scris barbatul in dreptul filmuletului cu Alexandru.

Acesta nu a fost singurull care i-a reprosat Adelei ca foloseste batista bebelusului. Internautii i-au reprosat ca fiul ei ar fi trebuit sa stie sa-si sufle, deja, nasul.

”Nu sunt de acord cu metoda aspiratului, in special la un copil asa mare. Bebe meu are doi ani si isi sufla nasucul singur,” i-a scris cineva.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu Adela popescu copil

Articole recomandate

Citeste si despre