Adela Popescu, probleme cu cei trei copii, in timp ce Radu Valcan este plecat in Thailanda

/ / Modificat: 2022-12-10
Adela Popescu, probleme cu cei trei copii, in timp ce Radu Valcan este plecat in Thailanda

Adela Popescu a ramas, pentru cateva saptamani, cu cei trei copii acasa la Bucuresti, in timp ce sotul ei, Radu Valcan, a plecat in Thailanda. Prezentatorul TV filmeaza un nou sezon din „Insula Iubirii”, iar Adela si copiii nu l-au putut insoti. Chiar daca are parte de ajutoare acasa, vedeta recunoaste ca nu este usor sa faca fata acestei perioade extrem de incarcate.

La scurt timp dupa ce sotul ei a plecat impreuna cu echipa de productie la filmari, vedeta a povestit pe retelele sociale ce probleme a intampinat cu cei trei copii intr-una dintre seri. Adela are parte, in aceasta perioada, de ajutorul mamei sale. Doamna Doina, asa cum ii spune Adela, a ramas acasa cu cei trei copii in ajun de Mos Nicolae, in timp ce artista a cantat la Opera Nationala, alaturi de Andra.

Cand s-a intors acasa, Adela Popescu planuia sa se relaxeze si sa se odihneasca, insa cei trei baieti ai sai aveau cu totul alte planuri. Adela a povestit, intr-o postare pe Instagram, ca fiecare dintre baietii ei voia ceva de la ea in momentul in care a intrat pe usa.

„Scumpeteo, eram in masina, acum, dupa concertul de colinde al Andrei, si abia asteptam sa ajung acasa sa fac un dus, sa beau un prosecco si sa ma uit la un serial. Abia asteptam! Imi spusese doamna Doina ca dorm toti copiii, asa ca era totul perfect. Doar ca am intrat in casa si Alexandru plangea ca il doare urechea, Andrei ca face caca si Adrian ca vrea san. I-am auzit de la usa.

Pe cuvantul meu daca exagerez cu ceva. Toooti plangeau.

Mamaie, saraca, hai ca la baie putea sa mearga cu Andrei, un sirop gasea sa ii dea lui Alexandru, dar sa ii rezolve problema lui Adrian chiar nu avea cum. Asa ca am venit la fix. Acum dorm toti, dar e prea tarziu sa fiu nebunatica si sa imi mai fac de cap. Cred ca ma culc.”, i-a transmis vedeta sotului ei.

La putin timp dupa plecarea sotului ei, Adela Popescu a declarat, intr-un interviu, motivul pentru care ea si copiii nu au mers cu el. In timp ce Radu si copiii au insotit-o pe Adela in Republica Dominicana, atunci cand a filmat pentru „Sunt celebru, scoate-ma de aici”, de data aceasta Adela si copiii nu au putut face acelasi lucru. Fiul cel mare al Adelei si al lui Radu, Alexandru, este la scoala si nu putea lipsi o perioada atat de indelungata.

FOTO: Facebook

Articole recomandate

Citeste si despre