Adela Popescu, primul mesaj dupa ce a nascut a treia oara: "Face mai mult ca zece fetite"

/ / Modificat: 2021-07-11
Adela Popescu, primul mesaj dupa ce a nascut a treia oara:

Adela Popescu este in al noualea cer. Vedeta a nascut astazi cel de-al treilea bebelus, care era asteptat cu mare nerabdare. Radu Valcan este si el extrem de fericit, ca in sfarsit a putut sa isi stranga in brate al treilea fecior. Cei doi mai au doi baieti impreuna: Alexandru, in varsta de 5 ani si Andrei, in varsta de 2 ani.

Adela a nascut natural, dupa un travaliu ce a durat patru ore si a transmis primul sau mesaj de pe patul de spital. Pentru 20 de minute, le-a fost alaturi si Radu Valcan. 

Adela Popescu a nascut a treia oara, tot baietel. Actrita si Radu Valcan au devenit parinti pentru a treia oara.

„Uraaaaa! S-a infaptuit! Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece fetite. Si face! Ca e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg si s-a nascut dupa o agonie de aproape patru ore.

Eu nu ma mai satur sa il pup, sa il miros si sa ii povestesc despre nazdravanii de fratiori ce il asteapta acasa. Tati a avut si el voie sa ne viziteze 20 de minute cat sa ne bucuram impreuna, ca si de data asta, la nasterea lui, la fel ca a fratiorilor, ploua.

Ps: Pentru ca este un subiect de interes, la maternitatea la care am nascut eu, tatii au voie la vizita 20 min, in intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinarii anti covid”, a scris Adela Popescu pe retelele de socializare.

Articole recomandate

Citeste si despre