Adela Popescu, prima petrecere pentru bebelusul din burtica. Cat va dura travaliul?

/ / Modificat: 2018-11-28
Adela Popescu, prima petrecere pentru bebelusul din burtica. Cat va dura travaliul?

Adela Popescu se pregateste sa aduca pe lume cel de-al doilea copil, un baietel, si nu a ratat ocazia de a da prima petrecere pentru viitorul bebelus al familiei. Vedeta a organizat un baby shower mai aparte, linistit, cu joculete, unul in care fiecare a scris previziunile cu privire la micut, mancare buna, printre care si litchi, niste fructe asiatice mai putin cunoscute de romani.

Adela Popescu este pregatita pentru marea intalnire cu copilasul sau. A pregatit tot ce este necesar pentru bebelus, dar si pentru ea.

"Ma simt bine. Am terminat curatenia, am spalat hainutele mici cat doua palme, am rezolvat cu patutul, am eliberat rafturile, am facut bagajul si gata. Acum chiar ma pot relaxa. Am avut timp de introspectii in care mi-am dat niste raspunsuri importante legate de incontestabila dinamica a relatiilor interumane - un excelent motiv de insomnii in care am incercat sa vizualizez cum va fi de data asta. Cum va fi de data asta? Cand vor incepe contractiile? Se va intampla ziua, noaptea? Cat va dura travaliul? Oare debutul alaptarii va fi la fel de dureros ca prima oara? Noroc ca am alaturi un ciuf mic si blond in care imi bag nasul de fiecare data si imi amintesc ce norocoase sunt cele ce au motive de insomnii, asa ca mine”, a marturisit Adela Popescu pe blogul sau.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu Adela popescu copil Adela popescu sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre