Adela Popescu, moment de cosmar la cea de-a treia sarcina. Acum a avut puterea sa vorbeasca

/ / Modificat: 2021-07-12
Adela Popescu, moment de cosmar la cea de-a treia sarcina. Acum a avut puterea sa vorbeasca

Adela Popescu este tare fericita. A devenit mamica pentru a treia oara, iar acum a povestit ca nasterea nu a fost una deloc usoara. A suportat un travaliul ce a durat aproape patru ore, iar durerile au fost cumplite, mai ales ca efectul epiduralei s-a dus rapid si nu a mai putut primi nici anestezie.

Prezentatoarea TV a decis sa nasca natural si de data aceasta, iar emotiile au fost uriase.

„Ideea e ca m-am culcat linistita, nu ma durea nimic. Pe la 5 dimineata au inceput contractile si am zis ca nu imi sperii sotul. Am sunat-o pe mama lui, am sunat-o pe mama mea, apoi l-am trezit pe el. Chiar i-am zis ca daca vrea sa conduc, eu pot sa o fac.

Era prea emotionat, dar am ajuns cu bine la spital. Zici ca nastea el… Travaliul a fost scurt, in 3 ore jumatate am si nascut. Efectul epiduralei s-a dus rapid, iar durerea era groaznica. Bebelusul nu cobora, anestezie nu mai puteam primi, a fost dureros tare, dar a iesit victorios. Copilul e bine, se trezeste la 2 ore, nah…”, a spus Adela Popescu.

Adela Popescu a nascut duminica cel de-al treilea copil. Baietelul a primit nota 10 la nastere. Proaspetii parinti nu au divulgat pana acum numele pe care l-au ales pentru cel de-al treilea copil. 

„Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece fetite. :))) Si face! Ca e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg si s-a nascut dupa o agonie de aproape patru ore. Eu nu ma mai satur sa il pup, sa il miros si sa ii povestesc despre nazdravanii de fratiori ce il asteapta acasa”, a scris Adela.

Si Radu Valcan a facut cateva marturisiri despre venirea pe lume al celui de-al treilea baiat al familiei: „Credeti ca este usor sa fii trezit la 5-6 dimineata, sa fii liber prin oras, sa ai emotii de fiecare data cand se pune rosu la semafor, sa nu-mi raspunda Adela la mesaje pentru ca, da, tocmai nastea dupa un travaliu nu lung, dar extenuant. Si multe alte emotii la care nu se gandeste nimeni”. Pe scurt, iubire, va ador!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre