Adela Popescu, la psiholog cu unul dintre copii: „Incercam sa-mi dau seama daca eram eu de vina”

/ / Modificat: 2023-10-05
Adela Popescu, la psiholog cu unul dintre copii: „Incercam sa-mi dau seama daca eram eu de vina”

Adela Popescu este mamica a trei copii minunati. Vedeta este foarte implicata in educatia micutilor, iar recent chiar a luat o pauza de la televiziune pentru a petrece mai mult timp cu familia.

Actrita isi tine insa la curent fanii cu tot ceea ce face. Este foarte activa pe retelele de socializare, iar recent a povestit ca a ajuns la psiholog cu unul dintre copii. Recent, Adela a facut marturisiri despre episodul mai putin placut prin care a trecut. 

Ce a observat Adela Popescu la unul dintre fiii sai 

Adela Popescu a dezvaluit ca a ajuns la psiholog cu unul dintre fiii sai, dupa ce a observat ca acesta avea un tic nervos. Desi banuia care ar fi problemele, a decis ca este mai bine sa apeleze la un specialist.

„Am facut cateva sedinte de psihosomatica. Eram foarte preocupata de faptul ca unul dintre fiii mei avea un tic legat de gurita. Incercam sa-mi dau seama si banuiam ca are legatura cu niste lucruri pe care nu le spune. Niste lucruri pe care voia sa le spuna, dar, din diferite motive, nu o facea.

Incercam sa-mi dau seama daca eram eu de vina. Atunci, doamna respectiva mi-a spus ca este o legatura intre problemele copiilor si problemele mamei. Ca, daca mamele isi descopera problemele, copiii nu le vor mai avea. Am facut atunci vreo doua sedinte care au durat cate doua ore si dupa patru ore copilul nu a mai avut tic.

Ca a fost o coincidenta sau nu, s-a intamplat. Acum nu ezit. Daca vreodata as simti ca nu pot sa dorm, ca mi se pare ca viata e urata, diverse lucruri, nu as ezita sa apelez la psihoterapie”, a declarat Adela Popescu, potrivit unica.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu baietei Adela popescu Adela popescu copii

Articole recomandate

Citeste si despre