Adela Popescu este disperata. Ce probleme are cu cel de-al treilea bebelus

/ / Modificat: 2021-07-30
Adela Popescu este disperata. Ce probleme are cu cel de-al treilea bebelus

Adela Popescu este tare suparata. Are mari probleme cu cel mezinul familiei si a marturisit ca nu stie ce sa mai faca. Bebelusul a inceput sa nu mai doarma deloc noaptea. E mereu neliniștit din cauza caniculei și a disconfortului termic accentuat. Având în  vedere canicula, plimbările în aer liber sunt excluse.

„Eu am ieșit, în sfârșit afară. Pur și simplu nu se poate respira afară, iar cu bebelușul, asta mă doare cel mai tare, nu am reușit să-l scot la plimbare. Am ieșit de vreo două ori, pe la șapte, dar a avut disconfort, nu a putut să doarmă și îl țin mai mult în casă, din păcate. Mi-e teamă să nu se ardă, se poate să se și ardă chiar dacă-l țin la umbră”, a spus Adela Popescu pe pagina sa de Instagram, vizibil îngrijorată.

Soția prezentatorului de la „Insula iubirii” se bucură că cei doi băieți mai mari sunt acum la bunici. „Mă gândesc cu groază ce aș fi făcut dacă erau și băieții acasă. Sunt la bunici și acolo temperatura e puțin mai scăzută, ai mei au mulți copaci și pot să stea mai mult prin curte”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Articole recomandate

Citeste si despre