Adela Popescu, din nou insarcinata? Abia si-a botezat al treilea baietel

/ / Modificat: 2022-05-27
Adela Popescu, din nou insarcinata? Abia si-a botezat al treilea baietel

Adela Popescu este mama de trei si abia ce si-a botezat mezinul, pe Adrian. Radiaza de fericire, ii merge bine si in plan profesional si toata lumea este cu ochii pe ea. Asa se face ca nici colegilor, nici fanilor nu le-a scapat un detaliu care i-au facut sa o intrebe daca mai incearca, totusi, sa aduca pe lume si o fetita. Este sau nu Adela Popescu insarcinata pentru a patra oara?

Intrebata recent daca asteapta cumva inca un copil, Adela Popescu a oferit un raspuns care i-a pus pe multi pe ganduri. Totul a pornit de la o rochie foarte lejera, pentru care ar opta multe femei insarcinate, pe care vedeta a ales sa o poarte la o iesire in club cu Radu Valcan si prietenii, de Sf. Constantin si Elena. Surpriza uriasa a Adelei a venit atunci cand a fost intrebata direct daca este din nou gravida.

„Vineri mi-a spus un coleg ca ii place de mine asa mai pufosică. Aseara ca sunt gravida. Rochia o arunc e clar, dar mi-e ca problema tot nu o rezolv. (..) Aseara am fost intrebata si in cate luni sunt, cum sa ma supar?!”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Continuand sa glumeasca pe subiect, Adela a precizat si ca fusese sfatuita de o prietena sa nu poarte rochia respectiva la iesirea in oras, dar ca nu s-ar fi gandit ca se va ajunge la astfel de polemici.

Nu se gandesc la al patrulea copil

Adela Popescu se bucura din plin de experienta de mama de trei si isi tine fanii la curent cu ce se intampla in casa ei si a lui Radu Valcan.

Cel putin deocamdata Adela Popescu si Radu Valcan nu par sa se gandeasca la un nou membru in familie. Recent, vedeta a povestit ca noptile sale sunt uneori o avetura, mai ales de cand micutului Adrian au inceput sa ii iasa dintisorii:

„Baietelul acesta minunat, pentru ca e in plina eruptie dentara, se trezeste foarte devreme. Impropriu spus “se trezeste”, ca de fapt nu prea se mai culca. Deci nici eu. Ieeeiiii. Si Andrei are muci. Si cand are muci vrea sa doarma in bratele mamei. Alexandru nu are nimic. Dar de ce fratiorii sa doarma cu mama si el nu. Si cand se trezeste plangand Adrian il trezeste si pe Andrei. Si readoarme greu, ca nu prea poate sa respire. Sunt dati cand plec in alta camera sa il alaptez pe bebelus si de fiecare data unul din ceilalti doi se trezeste si ma striga. Ca baie. Sau ca vreun vis urat. Si ma intorc in pat cu bebusul in brate pe mana dreapta, iar cu stanga ii mangai pe cap pana se linistesc.

In fine… ce voiam sa spun cu asta? In niciun caz sa ma plang, ca oricum nu ar ajuta pe nimeni, si apoi pentru ca absolut toate mamele trec prin asta.

Voiam sa va spun doar ca…sunt super super tare, nene!”

FOTO: Facebook/Adela Popescu

Articole recomandate

Citeste si despre