Adela Popescu, dezvaluiri despre viata de mama de trei. Clipe delicate pentru actrita

/ / Modificat: 2021-08-03
Adela Popescu, dezvaluiri despre viata de mama de trei. Clipe delicate pentru actrita

Adela Popescu a adus recent pe lume al treilea copil si, pe cat de inaltatoare este experienta, pe atat de dificile i se par unele provocari ce vin la pachet cu statutul de mama de trei.

Adela Popescu si Radu Valcan se bucura din plin de cei trei copii ai lor, iar mezinul este, cu siguranta, personajul momentului in casa cuplului. Pentru a usura tranzitia, cei doi au decis sa isi duca baietii mai mari la tara, la bunici, pentru o vacanta ca pe vremuri, cat timp ei se familiarizeaza cu cel mai nou membru al "clanului".

Adela Popescu, dezvaluiri uimitoare. Ce se intampla in familia sa dupa nasterea celui de-al treilea baiat

Adela Popescu si Radu Valcan s-au bucurat de cele cateva zile mai linistite, in care baietii cei mari, Andrei si Alexandru, s-au aflat la bunici. La finalul perioadei, actrita a avut, insa, parte, de o surpriza, dar si de o lectie.

"Alexandru ne-a rugat cu lacrimi amare sa il mai lasam la Susani, iar noi, stransi cu usa de aceasta situatie delicata, am fost nevoiti sa il lasam. Asta mic ne-a cam incurcat socotelile ca l-a lovit dorul de mama si bebe si a trebuit sa il luam acasa. Una peste alta lucrurile s-au asezat grozav", a povestit Adela pe Instagram.

Problema imposibila cu care se confrunta Adela Popescu

Odata cu nasterea celui de-al treilea copil, Adela Popescu s-a trezit pusa intr-o situatie delicata in raportul cu ceilalti doi baieti. Motivul: timpul necesar pentru fiecare copil in parte si imposibilitatea de a gasi solutia potrivita pentru a impaca pe toata lumea.

"Desi, pentru ca petrec foarte mult timp impreuna, baietii sunt foarte legati, imi dau seama cat este de important ca fiecare copil sa aibă timpul lui si doar al lui cu parintii. Oricat ne-am stradui sa ne impartim atentia in mod egal cand sunt impreuna, lucrul asta este practic imposibil de realizat. Cand ai mai multi copii dragostea nu se imparte, insa timpul si atentia, da".

"Acum ma ingrijorez mai putin"

Adela este, deja, o mama cu experienta, insa tot a intampinat dificultati cu alaptatul si, mai ales, cu somnul. In primele zile acasa cu bebelusul a fost greu sa il faca pe cel mic sa doarma noaptea, insa apoi a gasit solutia minune:

"Bebelusul mananca, ia in greutate, asta este un lucru foarte bun, m-am chinuit si de data asta putin cu alaptatul, chiar daca aveam impresia ca stiu tot ce trebuie sa stiu. Bebelusii sunt diferiti, pentru ei sa suga e ceva nou si trebuie invatati, dar acum e totul bine. Legat de nopti, ei bine, prima noapte a fost un esec! S-a trezit, cred, la 45 de minute si nu-mi venea sa cred ca asa o s-o tin cateva luni (...) Dar a doua noapte l-am culcat in alta camera, am facut mai rece, 22 de grade, si a dormit cinci ore legate".

Adela Popescu invata sa fie mama de trei si este constienta ca baietii sai mai mari au mare nevoie de timp si atentie din partea sa.

"Ma asteptam sa-mi fie mult mai greu, nu ca nu ar fi, privarea de somn te consuma foarte tare, dar ca energie vitala sunt vesela, sunt bine, il miros, ma bucur mai mult de el, e o chestie super constienta. Acum ma ingrijorez mai putin si ma bucur mai mult de bebeluseala".

Taguri Adela popescu

Articole recomandate

Citeste si despre