Adela Popescu dezvaluie trucuri de calatorie cu avionul, atunci cand ai copii mici

/ / Modificat: 2023-04-24
Adela Popescu dezvaluie trucuri de calatorie cu avionul, atunci cand ai copii mici

Adela Popescu si Radu Valcan iubesc sa calatoreasca si le insufla aceasta pasiune si celor trei copii ai lor. Ei au bifat deja cateva vacante in strainatate, in formula completa, iar vedeta a dezvaluit recent la ce trucuri apeleaza atunci cand calatoreste multe ore cu avionul cu trei copii mici.

La finalul anului trecut, Adela Popescu a plecat impreuna cu cei trei copii ai sai si cu bona in Thailanda, acolo unde o astepta sotul ei. Familia a petrecut o luna de vis acolo, insa drumul cu avionul nu a fost deloc usor, dupa cum a marturisit actrita. Cu doar cateva luni inainte, cei cinci calatorisera in Republica Dominicana, asa ca Adela Popescu avea deja experienta in ceea ce priveste zborurile lungi alaturi de copii.

Vedeta a spus, in cadrul podcastului „Cafea cu visuri”, prezentat de Oana Andoni, care sunt secretele ei pentru un zbor linistit alaturi de cei mici. In primul rand, a optat pentru un zbor de noapte, pentru a se asigura ca micutii vor dormi mare parte din timp. Prima escala a fost la Istanbul, la putin timp dupa decolare, dupa care copiii au putut dormi linistiti pana in Thailanda.

Adela a mai dezvaluit ca le cumpara jucarii noi inainte de placare, pe care le ofera in avion sa se joace. In acest fel, ii tine ocupati mai mult timp. Vedeta ii lasa sa se uite la desene animate cat vor ei, dupa care copiii cei mari se culca. Cel mic, Adrian, inca nu avea 2 ani impliniti atunci cand au fost in vacanta, motiv pentru care nu avea loc alocat in avion si a trebuit sa stea la mama lui in brate.

„Este foarte important sa ii hidratezi, este exact ca la noi. Poti sa ai o stare de nervozitate sau de anxietate, nestiind de unde. Si este de fapt din lipsa de hidratare”, a mai spus vedeta, in cadrul podcastului.

Nu pleaca cu multe bagaje

In ceea ce priveste hainele, actrita a marturisit ca nu ia multe bagaje atunci cand pleaca in vacanta, ci prefera sa spele acolo hainele pe care copiii le murdaresc. In acest fel, face economie la spatiu. Pune in bagaj doar strictul necesar in ceea ce priveste vestimentatia, pentru cateva zile, dupa care spala acolo rufele copiilor.

Nu pleaca, in schimb, niciodata fara o trusa de medicamente care sa acopere o gama cat mai larga de afectiuni, de la indigestii pana la alergii sau infectii bacteriene. Un alt lucru care nu ii lipseste este asigurarea de calatorie. Intotdeauna face asigurare pentru toti membrii familiei, pentru ca ingrijirile medicale sa fie acoperite, in caz ca apare o urgenta in timp ce se afla in vacanta.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu Adela popescu copii

Articole recomandate

Citeste si despre