Adela Popescu, despre femeile care alapteaza in public: “alaptezi de cate ori ii este foame”

/ / Modificat: 2022-09-02
Adela Popescu, despre femeile care alapteaza in public: “alaptezi de cate ori ii este foame”

Adela Popescu este mamica a trei copii. Dupa trei sarcini si trei copiii alaptati la san, se poate declara experta in domeniu.

Tocmai de aceea, prezentatoarea TV a decis sa vorbeasca despre subiectul apaltarii si problemele cu care se confrunta multe mamici dupa nastere, dar si despre alaptarea in public. 

In cadrul unui interviu Adela Popescu a vorbit despre problemele pe care le intampina femeile care se afla in aceasta ipostaza. Prezentatoarea sustine cu tarie alaptarea de fiecare data cand copilului ii este foame, indiferent de locul in care se afla, insa in limitele bunului simt.  

“Eu am alaptat peste tot pe unde a fost nevoie. In aeroport, in avion, la mall, la restaurant, in masina, pe marginea drumului. Copilului ii este foame si trebuie sa manance. Si nevoia de pipi este o nevoie fiziologica pe care trebuie sa ne-o indeplinim. Si mergem la toaleta pentru asta, nearatandu-ne partile intime.

Acelasi lucru cred ca e valabil si cand vine vorba despre alaptat. Alaptezi de cate ori ii este foame puiului, pastrand decenta de a nu-ti arata zonele intime. Pui o esarfa, daca gasesti un loc discret, te retragi acolo etc. Va spun eu, solutii exista”, a declarat Adela Popescu pentru VIVA!.

FOTO: suntmamica.ro

Articole recomandate

Citeste si despre