Adela Popescu, despre cea de-a doua nastere: Curmati-mi durerea cu orice pret

/ / Modificat: 2018-12-18
Adela Popescu, despre cea de-a doua nastere: Curmati-mi durerea cu orice pret

Adela Popescu a devenit mamica pentru a doua oara, dar a trecut prin momente foarte grele in timpul travaliului de cinci ore. Ea a marturisit ca a suportat dureri cumplite.

"Durerea travaliului venea peste cea de coloana, oferindu-mi chinuri inimaginabile, continue si de neoprit. Durerile deja cresteau in intensitate si frecventa contractiilor era la mai putin de un minut. Fiecare miscare de muschi declansa iadul, ajungand sa simt o durere uriasa continua dublata de repetitivitatea contractiilor. Stiu ca la un moment dat nu mai puteam nici sa clipesc, buzele mi se uscasera, gura la fel si tot ce mai puteam face era sa ridic un deget prin care semnalizam ca sunt in mijlocul unei contractii, deci, sa rog sa nu ma atinga nimeni”, a povestit Adela Popescu pe blogul sau personal.

"Curmati-mi durerea"

Vedeta a spus ca in acele momente nimic nu i-a alinat durerea, desi a respirat asa cum invatase, a plans si a urlat.

"Daca mai aveam puterea sa scot un sunet acela ar fi fost - curmati-mi durerea cu orice pret", a spus aceasta.

Bebelusul s-a nascut cu mana pe fata

In ciuda travaliului chinuitor, Adela Popescu nu va uita niciodata clipa in care si-a vazut baietelul, care a primit prima nota de 10 din viata lui.

"Dupa aproximativ sapte contractii, galusca a iesit victorioasa cu mana pe fata, astfel intelegand si de ce a coborat atat de greu. 3,430 kg, 51 cm si nota 10. Mi l-au pus pe piept si am izbucnit intr-un plans izvorat din fericirea ca am scapat cu viata… dand viata. Stiu ca spuneam fara oprire, Multumesc! Multumesc! Multumesc!," a marturisit vedeta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu Adela popescu copii Adela popescu nastere

Articole recomandate

Citeste si despre