Adela Popescu, complicatii inainte de nastere

/ / Modificat: 2021-06-03
Adela Popescu, complicatii inainte de nastere

Adela Popescu se apropie cu pasi repezi de momentul in care isi va tine in brate al treilea copil. Insarcinata in 8 luni, actrita a recunoscut ca incepe sa se teama de momentul travaliului, mai ales ca are o problema mai veche la coloana vertebrala, care accentueaza durerile.

Adela Popescu are mari emotii inainte de nastere. Vedeta TV a marturisit ca, desi este foarte fericita, o serie de complicatii generate de o problema mai veche o fac sa ii fie si frica.

"Eu am niste complicatii la coloana, astfel incat, cand copilul coboara, se asaza pe niste terminatii nervoase ale coloanei. Deci mie cand imi incepe travaliul nu am doar durere pe contractie, am o durere constanta, ca atunci cand cineva iti apasa pe maduva, deci pe nervi, plus intensitatea de la contractie. Durerea e foarte mare", a declarat Adela Popescu.

Ce nume va purta mezinul cuplului Adela Popescu - Radu Valcan

Desi experienta de la primele doua nasteri o face sa creada ca acum va fi si mai greu decat atunci, Adela abia asteapta intalnirea cu "Aladin/Avionel", cum l-a poreclit pe baietelul ce urmeaza sa vina pe lume. Numele micutului ramane un mister si se stie doar ca viitorii parinti isi doresc sa pastreze traditia familiei si sa inceapa cu litera A.

Vedeta de la Pro TV isi tine fanii la curent cu evolutia sarcinii, iar joi, dupa ultimul consult, vestile sunt excelente:

Doamne, cat de important a fost ca in perioada asta grea sa vin fara nicio emotie la intalnirile cu Aladin/Avionel. (...) Din fericire totul a decurs bine pana acum din punct de vedere medical si nu am fost nevoita sa vizitez un spital de fiecare data cand aveam stabilite controalele.

Adela Popescu a mers la intalnirea cu medicul care ii monitorizeaza sarcina cu o lista de intrebari amuzante din partea lui Radu Valcan:

"Pe lista intrebarilor Radu mi-a subliniat trei:

- daca nasc in masina, in drum spre maternitate, el ce face?

- pentru ca la ultima ecografie bebelusul se juca cu cordonul ombilical, exista riscul sa il rupa?

- daca ajungem in timp util, sa spunem, are voie sa stea pe hol in timpul nasterii?".

Totusi, Adela nu a adresat intrebarile apasatoare pentru Radu, ci s-a multumit sa afle daca totul este bine. “Si este!”, a anuntat blondina.

Adela Popescu, decizie de ultima ora, inainte de a naste

Desi numarul de cazuri noi de Covid este in scadere, iar restrictiile s-au mai relaxat, contextul epidemiologic continua sa o ingrijoreze pe artista. Adela Popescu se teme de o posibila infectare cu coronavirusul si a decis sa se izoleze pana la nastere, pentru a fi sigura ca nu apar neplaceri.

Actrita, cantareata si vedeta TV, Adela Popescu s-a retras inca din primele luni de sarcina din lumina reflectoarelor. A vrut sa profite de aceasta perioada pentru a-si crea amintiri frumoase cu sotul ei, Radu Valcan, si cu cei doi fii ai lor, in asteptarea mezinului familiei.

Taguri Adela popescu sarcina Adela popescu

Articole recomandate

Citeste si despre