Adela Popescu, cearta in parc cu o mamica: Ma si enerveaza cat de amabila am fost

/ / Modificat: 2021-05-23
Adela Popescu, cearta in parc cu o mamica: Ma si enerveaza cat de amabila am fost

Adela Popescu este insarcinata si urmeaza sa devina mamica pentru a treia oara. Pana atunci, vedeta s-a retras de pe micul ecran si se dedica celor doi copii.

In urma cu cateva zile, prezentatoarea TV a povestit ca a avut parte de o mica cearta in parc cu o alta mamica. Adela a intervenit imediat si a aplanat conflictul, insa a marturisit pe Instagram ca situatia a enervat-o. 

„La acest loc de joaca am vazut o mamica ca il certa ca vorbeste prea tare, dar il certa ca un adult. Eu nu sunt sensibila la chestia asta, dar cand vorbesti cu un copil, mi se pare ca e o maniera diferita. Ea vorbea ca un adult cu un alt adult. ”Ma, mai taci din gura aia ca m-ai innebunit de cand ai venit!””, a povestit Adela Popescu.

„Eu am prins discutia si am zis: „Imi cer scuze daca v-a deranjat, el inca nu vorbeste foarte bine si poate ca de asta”. Ma si enerveaza cat de amabila am fost. (…) Dumneaei adormise un bebelus de curand si caruciorul il tinea langa tobogan. Desigur, caruciorul se putea plimba, dar dumneaei il tinea acolo. Dupa ce am avut aceasta interventie super civilizata, ea a zis ”Haideti, rezolvati problema ca face asa de cand a venit. Vorbeste tare si il deranjeaza pe asta mic”. L-am luat pe Andrei de acolo”, a mai spus vedeta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre