Adela Popescu, anunt la 6 luni de la nasterea celui de-al treilea copil

/ / Modificat: 2022-02-02
Adela Popescu, anunt la 6 luni de la nasterea celui de-al treilea copil

Adela Popescu se simte foarte implinita ca mama de trei si se bucura din plin de toate provocarile pe care i-o ofera noua postura. Acum ca are experienta de la primii doi copii, lucrurile nu i se mai par atat de greu de facut, asa ca savureaza intrarea in etapa diversificarii cu mezinul Adrian. Ea tine sa impartaseasca si altor mamici momentele cheie din dezvoltarea fiului sau cel mic.

Adela Popescu se considera mai relaxata acum, decat a fost la primii doi copii. Micutul Adrian a implinit 6 luni si a inceput diversificarea.

„Dupa ce i-a sosit si scaunul, am zis sa ii facem cunostinta... cu ce am avut la indemana. Adica cu un mar. Stiu ca pare varza murata, dar nu sunt totusi atat de relaxata”, a anuntat Adela Popescu pe contul său de socializare.

Cu toate ca are experienta de la primii doi copii, Adela Popescu nu vrea sa actioneze „dupa ureche” in privinta alimentatiei lui Adrian si a apelat la medicul pediatru pentru a fce un plan de bataie.

„La fratiori am inceput cu diversificarea clasica si, dupa ce m-am relaxat, am trecut la bucati mai mari. Asa cred ca voi face si acum. Important, in aceasta etapa, este sa descopere gusturi, texturi. Sa stea cu noi la masa de fiecare data cand mancam. Astfel, sa inteleaga cat de iubita este mancarea in aceasta familie”, a punctat actrita.

Adela Popescu: „Pielea mea incepe sa miroasa a peste”

In familia Adelei si a lui Radu Valcan mancarea este la loc de cinste. In ultima perioada multe dintre preparate sunt pe baza de peste, ceea ce a determinat-o pe blondina sa faca o gluma: „Pielea mea incepe sa miroasa a peste. Mancam broccoli cu peste de multe ori, la noi nu exista carne de porc”.

Probabil tot mult peste vor mana Adela, Radu si fiii lor si in apartamentul de la mare pe care tocmai l-au cumparat. Investitia nu este deloc una mica, insa vedeta de la „Vorbeste Lumea” a tinut sa spuna cat este de mandra de faptul ca si-a indeplinit acest vis:

„Avem TREI copii. Cel putin cat sunt mici, e minunat sa avem unde sa mergem pentru aerosoli, apa, balaceala, nisip, la trei ore cu masina de casa. De regula, reusim maxim o saptamana intr-o vacanta. De ce sa nu prelungim starea asta estivala cat mai mult?! O sa vedem marea mai mult ca niciodata. Din calatorii si din balconul nostru. In weekendurile in care ai chef, pac, te urci in masina si dai o fuga la mare. La casa ta. Schimbi decorul. Chiar si iarna. Ca sa nu mai spun ca il poti închiria in perioadele in care nu vrei sa mergi acolo”.

FOTO: Facebook/Adela Popescu

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre