Adela Popescu a suferit un accident cu baietelul sau cel mic. Ce a patit vedeta

/ / Modificat: 2019-08-28
Adela Popescu a suferit un accident cu baietelul sau cel mic. Ce a patit vedeta

Adela Popescu a revenit la emisiunea "Vorbeste lumea". Ea a lipsit motivat pentru ca a fost in concediu de crestere pentru cel de-al doilea baietel.

Prezentatoarea a aparut, insa, schiopatand, din cauza unui mic accident. Adela a alunecat pe scari si s-a ales cu o entorsa, motiv pentru care are piciorul imobilizat intr-o fasa.

"Eram la aniversarea de patru ani de la nunta cu sotul, mancam un peste, beam un vin. Am primit telefon de acasa de la mama: copiii plangeau si a trebuit sa plec repede. Am iesit in fuga sa il linistim pe Alexandru si m-am pravalit. Nu am voie sa stau pe tocuri, dar am zis sa arat un pic respect", a spus Adela Popescu in cadrul emisiunii pe care o prezinta.

"Pur și simplu, eram cu cel mic in brate si m-am impiedicat. Am zburat 16 ore cu avionul, m-am dus pana la capatul lumii cu copiii, n-am patit nimic si am venit in tara si am cazut pe scari. Deci, cat poate fi de hilar? Si eram si in papuci, nici macar nu eram pe tocuri," a mai adaugat Adela.

Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit in urma cu patru ani si au doi baietei, Alexandru (3 ani) si Andrei (9 luni).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu Adela popescu copii Vedeta

Articole recomandate

Citeste si despre