Adela Popescu a angajat o bona filipineza pentru cel de-al treilea copil

/ / Modificat: 2021-05-11
Adela Popescu a angajat o bona filipineza pentru cel de-al treilea copil

Adela Popescu este insarcinata in 7 luni, iar in curand va deveni mamica pentru a treia oara. Pregatirile pentru sosirea pe lume al celui de-al treilea baietel sunt in toi.

Pentru ca ii va fi foarte greu cu trei copii, Adela a decis sa aduca ajutor. A angajat o bona filipineza, care urmeaza sa ajunga in casa Adelei si a lui Radu Valcan peste o luna.

 “Sunt in saptamana 31 de sarcina, ma pregatesc sa fac morfologia de semestrul trei. Intr-o luna si ceva ar trebui sa ne vina bona din Filipine. Am facut toate demersurile. Am doua patuturi pentru bebe, nu unul. Unul il vom pune langa patul matrimonial. Avem o singura camera libera in casa, acolo o sa stea filipineza. Trebuie sa izolam camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasa camera din casa, la etajul doi. Are camera cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamna cu experienta, nu vreo tinerica”, a dezvaluit Adela Popescu, in emisiunea “Vorbeste lumea” de la Pro TV. Adela straluceste in luna a saptea de sarcina.

In weekend, Adela si sotul ei au fost intr-o mini-vacanta la malul marii, in Olimp. Cei doi au dezvaluit ca si numele celui de-al treilea baiat va incepe tot cu litera “A”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu

Articole recomandate

Citeste si despre