Adda, lasata fara cuvinte de fiul ei. Ce a facut micutul, in ciuda faptului ca era bolnav

/ / Modificat: 2022-12-18
Adda, lasata fara cuvinte de fiul ei. Ce a facut micutul, in ciuda faptului ca era bolnav

Adda este o artista de succes, dar si o mamica implinita. Recent, cantareata a lansat o carte autobiografica si a fost prezenta la targul de carte Gaudeamus, pentru a o promova. Artista a avut parte de o intamplare care a emotionat-o pana la lacrimi si al carei protagonist a fost chiar fiul ei, Alexandru. Adda obisnuieste sa povesteasca pe internet tot felul de intamplari in care este implicat baietelul ei, iar de data aceasta nu avea cum sa nu impartaseasca povestea cu cei care o urmaresc.

Cu putin timp inainte de a pleca la targul de carte, acolo unde urma sa dea autografe pe cartea pe care a lansat-o, fiul ei nu se simtea bine, din cauza unei viroze sezoniere. Artista a vrut sa il lase acasa, insa micutul a insistat sa o insoteasca la standul ei de la Gaudeamus, acolo unde urma sa dea autografe. Pentru ca i-a cerut insistent sa mearga cu ea, artista i-a facut pe plac si l-a luat pana la urma. In timp ce semna exemplare de carti, Adda a avut parte de un moment emotionant.

La masa la care dadea autografe a venit nimeni altul decat baietelul ei, cu o carte in mana. Micutul i-a cerut un autograf si i-a spus ca vrea sa scrie pe carte ca e de la mami. Adda s-a emotionat si a semnat, probabil, cel mai pretios autograf din viata ei.

„Trei zile de febra mare, impachetari cu prosoape reci, nopti albe si toate cele… mamele stiu. Am vrut sa-l las acasa azi, dar a plans ca vrea sa vina si el cu mami si tati. Mi-a zis sa-l imbrac frumos si sa-l las sa-si ia cu el: lanterna lego, telefonul si ochelarii de soare. I-am facut pe plac. In timp ce semnam cartile, hop a aparut si el cu o carte. A zis ca vrea sa-i dau si lui autograf. Da’ sa-i scriu pe carte ca e de la mami, sa ii dau dup-aia si un pupic pentru ca a cumparat-o si pentru ca ma sustine. Replica asta o stie de la tati. M-a topit… ne-am intors apoi acasa la aerosol, siropuri si toate cele. Suntem toti trei fericiti!”, a scris artista pe retelele sociale.

FOTO: Facebook

Articole recomandate

Citeste si despre