Adda, lasata fara cuvinte de fiul ei. Artista a povestit totul pe internet. Ce i-a spus micutul

/ / Modificat: 2022-11-30
Adda, lasata fara cuvinte de fiul ei. Artista a povestit totul pe internet. Ce i-a spus micutul

Adda este o mamica fericita si implinita, iar fiul ei, Alex, o surprinde in fiecare zi. Copiii dau dovada uneori de o spontaneitate iesita din comun si ne pot uimi cu replicile pe care le dau. Unii parinti noteaza anumite raspunsuri pe care le dau copiii lor, pentru a nu le uita, insa Adda a simtit nevoia sa impartaseasca intamplarea cu fanii ei.

Artista a avut parte de o replica ce a lasat-o fara cuvinte, din partea fiului ei. Adda a povestit pe Instagram cum intr-o zi, epuizata de treburile casnice pe care le facea, i-a marturisit fiului ei ca nu mai poate si ca s-a saturat. Copilul nu a stat prea mult pe ganduri si i-a dat un raspuns care a lasat-o fara cuvinte. Alex, fiul ei, i-a spus ca mai poate, insa nu a facut-o oricum, ci fredonand versurile melodiei ei: „Iti arat ca pot”.

„Neaparat sa va povestesc cum mi-a dat copilul meu o replica de m-a inchis, mi-a dat decisiva. Acum cateva zile, evident ca in casa era haos, lego, masini, animale, haine, sosete si mama, cred ca si mama era pe acolo.

Eu adunam totul bombanind, evident eu bomban, dar tot strang dupa baietii mei. Am terminat treaba prin casa, am intrat pana la baie si am gasit acolo a doua tura de haine aruncate. Flacari, efectiv. Eu am zis ceva de genul: 'M-am saturat, nu mai vreau sa fiu sluga. Nu mai pot efectiv, nu mai pot'. La care Alexutu, copilul meu pe care eu l-am facut, mi-a pus mana pe umar si a zis: 'Ba da, mami, hai ca poti. Iti arat ca poti, iti arat ca poti...', si eu n-am mai putut sa zic nimic”, le-a masturisit cantareata celor care o urmaresc pe Instagram.

Adda este casatorita din anul 2016 cu Catalin Rizea si impreuna il au pe Alexandru, pe care vedeta il alinta Alexutu. Baiatul este elev in clasa pregatitoare, iar mama lui povesteste adesea pe internet intamplari care il au drept protagonist.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Comunicarea cu copilul

Articole recomandate

Citeste si despre