Acuzatii grave la adresa lui Meghan Markle: "Vrea sa il faca pe Harry sa creada ca este mama lui reincarnata"

/ / Modificat: 2021-05-26
Acuzatii grave la adresa lui Meghan Markle:

Meghan Markle este din nou in centrul unui scandal urias. O jurnalista celebra ii aduce sotiei printului Harry acuzatii grave. Candace Owens spune ca aceasta il manipuleaza pe Harry si vrea sa il faca sa creada ca ea este mama lui reincarnata. 

De asemenea, jurnalista mai spune ca Harry s-a indepartat de familia sa tot din cauza fostei actrite. Din acest motiv, Ducele de Sussex a incercat s-o salveze pe Meghan Markle, indepartandu-se de familia regala britanica.

„Nu pot sa spun suficiente despre faptul ca printul Harry este intr-o relatie abuziva din punct de vedere emotional. Meghan l-a facut sa creada ca ea este mama sa reincarnata – doar ca de data aceasta are sansa sa o salveze. Este atat de deranjant sa te uiti. Luati camere de pe el', a scris jurnalista pe Twitter despre Meghan Markle si Printul Harry.

Meghan si Harry au parasit familia regala 

Anul trecut, Meghan Markle si printul Harry au parasit familia regala si au renuntat la toate titlurile. S-au mutat in America si doresc sa aiba o viata independent. Intr-un interviu recent acordat pentru Oprah Winfrey, cei doi au vorbit despre abuzurile la care erau supusi in interiorul casei regale. Candace Owens este de parere ca Printul Harry a ales sa renunte la titlurile lui tocmai pentru a incerca sa impiedice moartea mamei lui, Printesa Diana, pentru a doua oara. 

„Este complet izolat de familie si tara si crede ca trebuie sa fie astfel pentru a-si salva mama de la a fi ucisa din nou. Acestea sunt semne clasice ale abuzului emotional si ale transferului freudian. Oprah trebuie sincer sa se opreasca acum. Harry trebuie salvat de Meghan', a mai spus Candace Owens. Meghan Markle si printul Harry au devenit pentru prima data parinti in luna mai a anului 2019. Acum, Meghan este insarcinata pentru a doua oara si urmeaza sa aduca pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, o fetita. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre