Abia a nascut, dar deja vorbeste de inca un bebelus. Olimpia Melinte, fara perdea despre viata de mamica

/ / Modificat: 2021-06-03
Abia a nascut, dar deja vorbeste de inca un bebelus. Olimpia Melinte, fara perdea despre viata de mamica

Olimpia Melinte este o actrita talentata, dar a devenit cunoscuta in toata Romania datorita personajului pe care il intruchipeaza in serialul "Vlad", de la Pro TV. In ultima perioada, insa, cariera a trecut pe plan secund pentru ca superba roscata a devenit mama unei fetite minunate.

Olimpia Melinte se bucura din plin de maternitate. A adus-o de curand pe lume pe Maria, sau "Masha", cum o alinta, iar baietelul ei cel mare, Alexandru Petru (Sasha) este incantat de noua sa postura. Vedeta se recupereaza rapid dupa nastere si a marturisit, mai in gluma, mai in serios, ca nu s-ar teme sa faca si al treilea copil.

"Am zis ca mai fac unul, daca imi revin asa de repede. Doamna doctor mi-a zis in spital ca sunt facuta sa fac copii", a spus Olimpia Simion in emisiunea lui Catalin Maruta.

Cate kilograme in plus are dupa nastere

Ca orice femeie, Olimpia Simion a acumulat cateva kilograme in plus in timpul sarcinii, insa, desi este o persoana publica si tine la silueta, nu se grabeste sa intre la dieta:

Am cinci kilograme in plus, dar tin la ele, nu vreau sa renunt la ele. Nu am facut absolut nimic. Alaptez, trebuie sa ii dau copilasului tot ce e mai bun. Ma trezesc din doua in doua ore, cateodata din trei in trei.


Foto: Facebook/Olimpia Melinte

Cum se descurca Olimpia Melinte cu doi copii. Se poate considera norocoasa

Desi lauzia nu este o perioada tocmai usoara cand mai ai un copil, actrita din "Vlad" se poate considera o mamica norocoasa. Are parte de tot ajutorul din lume din partea sotului si a bunicilor. Mama si soacra sa stau cu micuta Maria Ingrid, sotul este si el foarte implicat, asa ca nu are motive sa se planga. Mai mult, Olimpia Melinte abia asteapta sa isi reia activitatea profesionala.

Inca alaptez, dar ii las mereu o portie mai mare de lapte, in caz ca nu ajung la timp. La Sasha am alaptat pana la sapte luni, sper sa reusesc si acum. Incep treaba cat de curand, bunica este cu ea si stau linistite amandoua. Soacra mea, buni Zina, ma ajuta, vine si mama din cand in cand. Si sotul o sa ramana cand este cazul, dar mi-as dori sa o iau cu mine la filmari, peste tot, sa fie copil crescut pe platourile de filmare. Poate se prinde de ea.

Fiul sau cel mare, Sasha, este foarte incantat sa aiba o surioara, dar Olimpia stie ca nu se vor intelege mereu la fel de bine:

Sasha se intelege nemaipomenit cu cea. Eu am un frate mai mare, stiu cum e. Si eu ma certam mereu cu fratele meu.


Foto: Facebook/Olimpia Melinte

Taguri Vedete Mamici celebre

Articole recomandate

Citeste si despre