A castigat lupta cu cancerul si la varsta de 47 de ani, Shannen Doherty vrea sa devina mama

/ / Modificat: 2019-02-18
A castigat lupta cu cancerul si la varsta de 47 de ani, Shannen Doherty vrea sa devina mama

Shannen Doherty, celebra Brenda din Beverly Hills, a trecut prin clipe cumplite. In 2015 a fost diagnosticata cu cancer la san si timp de doi ani a luptat cu aceasta boala. In 2017, cancerul a intrat in remisie si a fost supusa unei interventii chirurgicale pentru reconstruirea saniilor.

In varsta de 47 de ani, actrita isi doreste sa devina mama si isi facuse planuri in acest sens, dar diagnosticul primit i-a dat planurile peste cap.

Chiar si asa, Shannen Doherty nu vrea sa renunte la acest vis, mai ales ca de 20 de ani isi doreste sa aiba un copil. Dar trebuie sa aleaga intre adoptie sau mama surogat.

"E imposibil pentru mine sa mai raman gravida, fiindca nu pot scapa de menopauza. Pentru asta e nevoie de estrogen si am ales sa nu iau pastile cu hormoni. Nu pot risca sa las boala sa recidiveze. Am avut discutii cu sotul meu, ne-am gandit la o donare de ovule sau poate la adoptie. Mi-am dorit mereu un copil, dar, poate, voi fi mama intr-un alt fel," a declarat actrita pentru revista Health.

Vedeta se teme, insa, ca nu cumva boala sa revina, iar copilul ei sa ramana fara mama la o varsta frageda, cand ar avea mai mare nevoie de ea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre