Gina Pistol, insarcinata? Primele informatii despre sarcina vedetei

/ / Modificat: 2020-08-20
Gina Pistol, insarcinata? Primele informatii despre sarcina vedetei

Gina Pistol ar fi insarcinata, urmand sa aduca pe lume primul ei copil anul viitor. Surse apropiate cuplului au marturisit pentru ciao.ro ca Gina ar fi insarcinata in cateva saptamani. 

“Ginuta ar fi gravida in cateva saptamani, ar fi in primul trimestru de sarcina. Acest secret il stiu doar cativa apropiati, foarte putini la numar. Momentan nu ar vrea sa dezvaluie nimic cei doi, nici lor nu le vine sa creada, sunt extrem de emotionati.

Ei sunt impreuna de cativa ani si n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atat mai putin despre emotiile, bucuriile, sau viata lor privata. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp impreuna, si probabil au decis sa faca lucruri marete impreuna, chiar si o familie. In anturajul lor, extrem de restrans, se vorbeste acum despre aceasta sarcina”, au declarat, pentru sursa citata, apropiati ai cuplului. 

A ramas insarcinata in plina pandemie de coronavirus

Gina Pistol si Smiley n-au comentat pana acum aceste zvonuri legate de sarcina, insa prezentatoarea „Asia Express” a vorbit anterior despre cum s-a inchegat relatia lor in ultimele luni. ”Ne respectam foarte mult unul pe celalalt si nevoile celuilalt. Cumva, eu si Andrei ne-am gasit unul pe altul, pentru ca ii inteleg si respect programul si nu sunt genul de iubita cicalitoare, care sa-i reproseze ca a stat prea mult la studio. Daca petrece mai mult timp acolo decat mi-as dori eu, ma duc si eu la studio si stau cu gasca de acolo. E foarte interesant sa vezi cum se naste muzica!”, a declarat Gina Pistol cu ceva timp in urma.

Sursa: ciao.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre