Andreea Ibacka, despre momentul greu prin care a trecut in timpul sarcinii

/ / Modificat: 2019-02-01
Andreea Ibacka, despre momentul greu prin care a trecut in timpul sarcinii

Andreea Ibacka se simte in al noualea cer de cand a devenit mamica, in decembrie anul trecut. Mai ales ca fetita sa este foarte cuminte si nu-i da deloc batai de cap. Doarme si mananca foarte bine. Actrita a dezvaluit si cu cine seamana micuta Namiko.

"Este vesela si este o mancacioasa. Doarme noaptea cate 7-8 ore si o trezesc eu. Are genele lungi, intoarse. Vreau sa fie in continuare un copil sanatos, nu am avut probleme cu ea. A fost foarte mare si puternica. A cantarit 3,600 kilograme la nastere si 52 de cm, acum a ajuns, deja, la 60. E inalta! E o combinatie, nu ne dam seama. Nu seamana atat de bine, nici cu el, nici cu mine. Este foarte frumoasa dupa standardele noastre, ne dorim sa fie sanatoasa, in primul rand, si vedem mai incolo cu cine seamana", a povestit Andreea Ibacka la "Agentia VIP."

In pericol sa nasca prematur

Vedeta a vorbit si despre o problema grava cu care s-a confruntat in perioada sarcinii. A fost in pericol sa nasca prematur, la doar 6 luni.

"A fost o perioada de cumpana. Cu 3 luni inainte de termen am ajuns la camera de garda cu riscul de a naste prematur si nici nu eram in tara. Eram in concediu in Malta. Aveam 6 luni si jumatate de sarcina, nu anticipam nicio problema. Apoi am ajuns la 9 luni, aproape la 9 luni si jumatate, a fost bine," a spus actita.

Andreea Ibacka si sotul sau, Cabral, s-au decis si asupra botezului micutei Namiko. Evenimentul va avea loc la vara, intr-un cadru restrans, alaturi de familie si prieteni.

Vedeta nu vrea sa se opreasca doar la un singur copil. Are in plan sa-si mareasca familia si isi doreste si un baietel, pe care stie, deja, cum il va chema, dar va pastra secretul.

Cabral si Andreea sunt casatoriti din anul 2011.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea ibacka Andreea ibacka copil

Articole recomandate

Citeste si despre