Adela Popescu si sotul ei dorm separat

/ / Modificat: 2019-02-28
Adela Popescu si sotul ei dorm separat

Adela Popescu a nascut in decembrie cel de-al doilea baietel al familiei, Andrei.

De atunci, actrita si sotul ei, Radu Valcan, au fost nevoiti sa faca tot felul de schimbari legate de program si de stilul de viata. Cei doi au ajuns sa doarma separat.

"O sa va spun un secret de la noi din casa: Alexandru doarme cu tati la etaj, iar eu dorm cu Andrei jos. Cu Alexandru este deja mult mai simplu, pentru ca si-a cam facut rutina de somn si stim sa-l adormim. Acum vrem sa-i facem un ritual si lui Andrei si incercam tot ce se poate: leganat, plimbat prin casa, cantecele, povesti.

Cred ca, la un moment dat, saracul, se satura si ii pare rau de cata stradanie depunem si se culca. Sa fiu sincera pana la capat, copilul este extraordinar de cuminte. Nu mi-am imaginat ca o sa am norocul acesta, in conditiile in care Alexandru se trezea de 3-4 ori pe noapte pana la un an si 11 luni. Andrei are doua luni si jumatate si deja doarme foarte multe ore pe noapte si e foarte cuminte. Mi-e si frica sa vorbesc despre asta ca, Doamne fereste, de maine se schimba treaba," a declarat Adela Popescu pentru Libertatea.

Se vor muta in casa noua

Prezentatoarea va schimba din nou regulile si se va muta cu sotul in camera peste cateva luni, cand familia se va muta intr-o casa noua.

"Ne vom muta, la un moment dat, in cateva luni, si ne-am propus ca atunci, cel putin Alexandru sa aiba camera lui. Asta mic sa faca totusi un an si jumatate ca sa-l mutam. E prea devreme acum. Il tin langa mine, mai ales ca mi-am dat seama ca mirosul acela de bebelus da dependenta. Ma bucur mai mult acum, la al doilea copil, decat la primul. Atunci eram mai speriata, mai precipitata, mai ingrijorata", a mai povestit Adela Popescu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu Adela popescu copii Adela popescu copil

Articole recomandate

Citeste si despre