Vlad Pascu, abandonat de parinti dupa ce a provocat tragedia din 2 Mai. Tanarul risca ani buni de inchisoare

/ / Modificat: 2023-09-07
Vlad Pascu, abandonat de parinti dupa ce a provocat tragedia din 2 Mai. Tanarul risca ani buni de inchisoare

Vlad Pascu, tanarul drogat care a provocat tragedia din 2 Mai, a primit o noua lovitura. Se pare ca parintii sai nu vor sa se implice in acest caz si nu l-au vizitat deloc de cand a fost arestat. 

Sase tipuri de droguri consumase Vlad Pascu in seara in care a produs teribilul accident din statiunea 2 Mai, in urma caruia doi tineri au murit. 

La scurt timp dupa incident, parintii tanarului au transmis un mesaj public prin care pareau foarte ingrijorati pentru viitorul fiului lor. Insa acum, acestia nu par sa mai fie atat de interesati de soarta pe care o va avea tanarul, care se drogheaza inca de la 13 ani. 

Mai mult, Vlad Pascu ar fi intrat in sevraj in arest. 

“Acuza dureri abdominale si articulare, nu doarme absolut deloc si nici nu mananca, este extrem de agitat.

Are momente in care plange si momente in care devine agresiv verbal. I s-a facut o evaluare psihiatrica, iar un medic il supravegheaza. Durerile fizice date de sevraj sunt reale, iar astfel de pacienti trebuie monitorizati atent. Are pulsul foarte mare si transpira abundent. A stat de vorba cu avocata sa, dar nu este lucid si nici nu are un discurs lucid. Spune ca vrea acasa, nu este constient de gravitatea faptelor sale. Cere ciocolata tot timpul!”, sustin sursele.

Vlad Pascu, abandonat de parinti?

In cele doua saptamani de cand a fost arestat, parintii tanarului nu l-au vizita in arest. Mai mult, Mihai Pascu, tatal sau, ar fi plecat in strainatate, iar mama sa a parasit casa in care statea. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Accident Tragedie copii

Articole recomandate

Citeste si despre