VIDEO. O mama asculta emotionata inima bebelusului sau, donata unei fetite de 4 ani

/ / Modificat: 2019-09-05
VIDEO. O mama asculta emotionata inima bebelusului sau, donata unei fetite de 4 ani

Lukas a venit pe lume in 2013. Dar 7 luni mai tarziu a murit din cauza loviturilor primite de la iubitul bonei sale.

Mama sa, Heather, a decis sa-i doneze organele. Povestea nu se termina, insa, aici. Inima lui Lukas batea in continuare. O fetita, pe nume Jordan, a primit-o.

Trei ani mai tarziu, Heather, a acceptat invitatia mamei lui Jordan, care a vrut sa-i multumesca pentru ca i-a donat fiicei sale inima lui Lukas. Rezultatul, o intalnire interesanta care ne invata cat de departe poate ajunge dragostea si eroismul unei mame.

Imaginea mamei care asculta inima fiului ei in pieptul unui alt copil

Imaginile vorbesc de la sine. Nu au nevoie de cuvinte. Doar o liniste respectuoasa in acel scurt moment in care mama lui Lukas, la un an de la moartea micutului sau, aude bataile inimii in pieptul lui Jordan, o fetita de patru ani. Incantata, isi pune mana la gura si ii sopteste "sunt bataile inimii mele, sunt bataile inimii lui Lukas."

Transplantul, efectuat la spitalul de copii din Phoenix (SUA), a fost un succes. Bebelusul lui Heather i-a salvat viata lui Jordan, o fetita nascuta cu o malformatie cardiaca congenitala. Datorita gestului acestei mame, ea se poate juca, poate sa rada si sa invete. De aceea, Heather este incantata sa-si aminteasca de Lukas. Si plange cand aude bataile inimii. Copilul ei este inca in viata. Si a facut atat de mult fara sa stie ...

Gestul mamei lui Lukas, in ciuda momentului tragic prin care a trecut, a salvat viata a trei persoane. Lukas era doar un bebelus cand a murit, dar datorita organelor sale, trei copii continua sa traiasca.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre