VIDEO. Copil batut de un adolescent pe un camp din Bragadiru, in timp ce alti doi rad si filmeaza!

/ / Modificat: 2023-05-18
VIDEO. Copil batut de un adolescent pe un camp din Bragadiru, in timp ce alti doi rad si filmeaza!

Politia Ilfov a deschis un dosar penal, dupa ce in mediul online au aparut imagini cu un copil care este batut de un adolescent, pe un camp din orasul Bragadiru. Minorul plange si striga, in timp ce este lovit cu picioarele in mod repetat, potrivit News. 

Atentie! Urmeaza imagini cu un puternic impact emotional!

”La data de 17 mai a.c., orele 15:30, politistii orasului Bragadiru s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente. In cadrul activitatilor procedurale desfasurate, a fost identificata victima, care la acest moment se afla impreuna cu mama sa, la sediul Politiei orasului Bragadiru”, a transmis Politia Judeteana Ilfov.

Politistii orasului Bragadiru se pare ca a identificat persoana banuita de comitera faptei respective, iar aceasta a fost gasita, fiind cercetata pentru loviri si alte violente.

”Tot in cadrul activitatilor specifice, politistii au informat DGASPC Ilfov pentru efectuarea activitatilor din competenta. Facem precizarea ca, pana la momentul sesizarii din oficiu de catre politisti, nu au existat plangeri formulate cu privire la aceasta cauza”, a mai transmis Politia Ilfov.

  • Surse: news.ro, stirileprotv.ro, facebook.com
  • Foto: captura video Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bullying copii Copil batut

Articole recomandate

Citeste si despre