Scene emotionante! Un politist imbratiseaza un baietel de 4 ani in mijlocul soselei, dupa un accident de masina

/ / Modificat: 2023-09-22
Scene emotionante! Un politist imbratiseaza un baietel de 4 ani in mijlocul soselei, dupa un accident de masina

Lectie de empatie din partea unui ofiter de politie din Ecuador. Acesta a fost surprins in timp ce imbratisa un baietel de doar 4 ani care fusese implicat intr-un accident de masina. Barbatul a vrut sa il consoleze pe micutul care era extrem de speriat si plangea in hohote.

Ramón Salazar, un ofiter de politie in varsta de 35 de ani, are la randul sau un copil tot de 4 ani si povesteste ca pentru el a fost ca si cum si-ar fi ajutat propriul fiu. El spune ca dupa ce a ajuns la locul accidentului, a vazut ca o femeie avea nevoie de ajutor pentru a iesi din masina avariata. In acelasi timp a auzit si strigatul unui baietel si vazand ca femeia primeste deja ajutor pentru a iesi din masina, s-a indreptat repede catre copilas. L-a intrebat ce s-a intamplat si daca este bine, insa baietelul, Dilan, era strain si nu vorbea spaniola.

Din fericire, copilul nu era ranit, ci doar foarte speriat. Vazand ca cel mic nu se mai opreste din plans, ofiterul de politie l-a infasurat intr-o patura, l-a imbratisat si a incercat sa il linisteasca.

„M-am intrebat ce as face daca ar trebui sa imi linistesc propriul fiu. Asa ca am scos telefonul si i-am distrat atentia cu un clip amuzant de pe internet”, a marturisit Ramon Salazar intr-o postare pe contul oficial de Twitter al Politiei din Ecuador.

  • Surse: Twitter.com, policia.gob.ec
  • Sursă foto principală: twitter.com/mariapaularomo

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Accidente copii Politist

Articole recomandate

Citeste si despre