Un copil de 5 ani din Onesti a murit dupa ce a cazut de la etajul 9

/ / Modificat: 2023-06-03
Un copil de 5 ani din Onesti a murit dupa ce a cazut de la etajul 9

Un copil in varsta de cinci a cazut, vineri, de la etajul al noualea al unui bloc de locuinte din Onesti! Medicii care au ajuns la locul tragediei au incercat sa il resusciteze pe cel mic, insa in zadar. Copilul a murit la scurt timp.

Copilul ar fi cazut de pe pervazul geamului de la bucatarie

O clipa de neatentie a dus la o tragedie! Un baietel in varsta de 5 ani a murit dupa ce a cazut, vineri, de la etajul 9 al unui bloc de pe strada Aleea Parcului din Onesti. Potrivit IPJ Bacau, micutul era cu mama lui acasa, iar intr-un moment de neatentie, acesta s-ar fi aplecat pe pervazul geamului de la bucatarie si a cazut.

Echipajele medicale l-au gasit, pe baietel, in stop cardiorespirator si au incercat zeci de minute sa il resusciteze, insa fara succes. 

„Un copil cazut in iarba. S-au inceput manevele de resuscitare. Dupa 50 de minute s-a declarat decesul”, a declarata Ana Cretu, manager Ambulanta Bacau, pentru stirileprotv.ro.

Din spusele vecinilor, baiatul locuia cu mama lui si cu sora mai mica. Tatal este plecat la munca, in strainatate. Politistii fac cercetari intr-un dosar deschis pentru ucidere din culpa.

  • Surse: digi24.ro, stirileprotv.ro, ziare.com
  • Foto: Pixabay / Razvan Lucut

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil Accidente copii

Articole recomandate

Citeste si despre