Un bebelus se lupta sa traiasca dupa ce i s-a facut o clisma cu apa fierbinte

/ / Modificat: 2019-04-10
Un bebelus se lupta sa traiasca dupa ce i s-a facut o clisma cu apa fierbinte

Un bebelus in varsta de zece luni a trecut prin chinuri groaznice, dupa ce o asistenta medicala i-a facut clisma cu apa fierbinte.

Incidentul socant a avut loc la Spitalul de boli infectioase din Shymkent, sudul Kazahstanului, unde micul Nurislam primea tratament pentru o infectie respiratorie acuta.

clisma-bebe

Mama micutului a spus ca acesta se simtea mai bine dupa trei zile de tratament, pana cand i-a fost prescrisa o clisma din cauza constipatiei.

Nurislam a inceput sa urle de durere, imediat ce asistenta a inceput procedura folosind apa calda, scrie The Sun.

"Am vazut ca pielea de pe fundul fiului meu a fost arsa rau. Fesele sale drepte s-au umplut cu basici uriase oribile. Nu pot sa-mi exprim oroarea pe care am experimentat-o cand am vazut asa ceva. Am intrat in cabinetul medicului, strigand ca mi-au ars copilul", a povestit mama bebelusului.

Se lupta sa traiasca

bebe-clisma

Nurislam a fost transferat de unrgenta la terapie intensiva intr-o stare critica, unde se lupta pentru viata sa, medicii fiind rezervati in privinta pronosticului.

Micutul se afla pe calmante, plange de durere si sangereaza foarte mult.

Parintii au raportat incidentul la politie si a fost lansata o ancheta interna, iar asistenta care a facut clisma a fost suspendata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre