Trei minute de groaza si rugaciuni. O mama a trait socul vietii ei

/ / Modificat: 2018-10-31
Trei minute de groaza si rugaciuni. O mama a trait socul vietii ei

O mama a trait momente de cosmar dupa ce copilul sau a fost la un pas de moarte din cauza unei acadea care i-a ramas in gat si era gata sa se sufoce.

Shannon McWilliam ii avertizeaza pe parinti sa aiba mare grija atunci cand le da copiilor acadele cu tematica de Halloween.

In varsta de 24 de ani, Shannon McWilliam a ramas traumatizata dupa ce s-a chinuit timp de trei miunute sa-i scoata acadeaua din gat micutei Ariah, de doar 3 ani.

Mama a apasat-o pe spate pe Ariah inainte sa se grabeasca sa se duca la spital.

Seriful Shannon, din Dumfries, Scoția, a declarat: "A fost cea mai proasta noapte din viata mea, nu am mai experimentat asa ceva. Am trait un coșmar cand am vazut-o pe Ariah aruncandu-se brusc pe podea si tinandu-se de gat. Spatele ei era arcuit si se misca in sus si-n jos. Partea cea mai terifianta a fost tacerea. Probabil ca s-a temut pentru viata ei cand si-a dat seama ca i-a ramas acadeaua in gat. Plangea incercand sa strige dupa ajutor, dar nu reusea," a povestit acesta.

Fetita a ajuns in cele din urma la urgenta si a stat sub supravegherea medicilor 24 de ore.

"Cand am vazut cum se invineteste la fata, m-am gandit ca nu mai am timp si ca o voi pierde. A fost infricosator, nu reuseam sa scot acadeau si scoatea niste zgomote oribile,"a rememorat Shannon.

Shannon avertizeaza cu unele dulciuri care se comercializeaza cu ocazia sarbatorii de Halloween sunt foarte periculoase.

Acadeaua fetitei a alunecat de pe bat fara sa muste sau sa traga de ea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Inecare alimente copii Inecare copii mici Inecul la copii

Articole recomandate

Citeste si despre