Tragedie la o scoala din Mures! O eleva eminenta a murit dupa ce a luat prea multe medicamente pentru hipertensiune

/ / Modificat: 2023-10-10
Tragedie la o scoala din Mures! O eleva eminenta a murit dupa ce a luat prea multe medicamente pentru hipertensiune

Eliza Tusinean, o eleva eminenta de clasa a XI-a, din orasul Tarnaveni, judetul Mures, a murit dupa ce ar fi luat mai multe pastile pentru hipertensiune.

Tragedia s-a produs la inceputul lunii octombrie, cand mama fetei a chemat ambulanta dupa ce si-a gasit fiica inconstienta. Eliza, care se zbatea intre viata si moarte, a fost internata de urgenta la spitalul municipal din Tarnaveni. Aici a fost stabilizata si apoi trimisa la Targu Mures, unde a doua zi a decedat. Surse din ancheta spun ca fata urma un tratament pentru hipertensiune arteriala si ca la momentul respectiv aceasta luase o cantitate mai mare de medicamente decat cea prescrisa.

Eliza era una din cele mai bune eleve ale Liceului Teoretic „Andrei Barseanu” din Tarnaveni, cu o medie de 9,95 si era in clasa a XI-a D la sectia de filologie.

„Era o eleva foarte buna si la invatatura si la suflet. Toata lumea este in stare de soc”, a spus Dan Sergiu, dirigintele fetei.

„Eliza era o fata talentata. Nu era frumoasa, era foarte frumoasa! Era inteligenta si avea un vocabular bine dezvoltat. La fiecare ora avea doar 10.”, isi aminteste unul din colegii sai.

„Era constiincioasa si mai ales talentata. A participat din clasa a sasea la tot felul de olimpiade: de engleza, de romana”, spune un alt coleg al fetei. 

  • Surse: antena3.ro, stiridecluj.ro
  • Foto: Facebook „Labirintul jucariilor pierdute”

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tragedie Scoala Eleva Medicamente

Articole recomandate

Citeste si despre